M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 5 august 2010

| Foloseste-ti picioarele |

Inca de ieri, 4 august 2010, am demarat o campanie ce promoveaza miscarea. De azi ne miscam, de azi mergem pe jos, alergam si nu uitam sa dansam, Hai sa le luam pe rand:

Misca-te! Nu sta in loc, nu lasa timpul sa treaca, nu lasa lenea acuta sa te dizolve pana la ingrasarea ta fizica si psihica.

Uneori, rapiditatea te seaca de spontaneitatea. Mergi pe jos si ai sansa sa traiesti viata din plin. O plimbare zilnica te scapa de stres, calorii in exces si aglomeratia din mijloacele de transport in comun.

Alergand, vei simti energia copilului din tine. Sedentarismul e al nimanui!

Nu e nevoie sa fii un profesionist, si tu poti dansa in felul tau. E vorba de tine si de putina muzica.

Utilizeaza optiunea " Cauta", implementata facebook-ului, pentru a regasi campania " Foloseste-ti picioarele". Alatura-te acestui proiect non profit, adresat tuturor oamenilor de toate varstele.

Curand nu ne va mai fi rusine cu noi, ne vom acorda mai multa atentie trupului pe care il avem si vom stii sa luptam pentru un echilibru al vietii.

Totusi, daca te seaca aceasta campanie, inseamna ca nu esti departe de a-ti bate joc de sanatatea ta. Obezitatea vine in sprijinul tau din momentul in care incepi sa-ti neglijezi viata cu totul.

Sanatos inseamna putin din fiecare.

Doresti sa promovezi aceasta campanie? Lasa-mi un comentariu, aici, pe blog, pentru a putea stabili anumite detalii "tehnice".

Aceasta campanie nu sprijina niciun partid si nu plateste pe nimeni pentru un asa zis "ajutor". Faci pentru ca iti doresti! Nu te obliga nimeni.