M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 18 iulie 2010

| Manole moarta, Diaconescu cu banii in buzunar |

Suntem experti cand vine vorba de prostie. Unii o exprima, altii profitam de pe urma ei.

Cand moare un artist, se face promovare la greu, trebuie sa stie o lume'ntraga despre "eveniment", cat viata persista, parca sufletul respectiv nu exista pentru MUST media. Incep sa-mi fac planuri pentru sinuciderea mea, macar pentru cateva zile, astfel imi voi promova numele si voi fi pe primele pagini, oriunde in tara asta ce poarta prezervativ la intrare in contact cu inteligenta.

Poate nu are prea multi dinti in gura, dar Diaconescu nu e un oarecare. A manipula, pentru el, inseamna a trai. E o chestiune de viata si de moarte, orice vede, tranforma intr-un subiect de nota patru cu indulgenta. Cum romanul nu stie unde sunt ascunse valorile, pune botul si linge, incultura pe bat, servita la televizor, pana la epuizare.

Diaconescu ne distrage atentia, la fel ca toti ceilalti ce inventeaza SENZATIONALUL!

Madalina Manole a murit pentru asa i-a fost scris. S-a sinucis sau cineva a lucrat mult la o idee criminala. Important e ca ea nu mai exista, restul e inutil. Cei ce se dau acum viteji si fani ai ei, sunt echivalentul unui zero. Cat inima artistului traieste, fanul sta ascuns sau e chiar inexistent.

Profitati de cei ce inca sunt in viata si va pot aduce fericirea in bratele voastre. Iubiti ceea ce pentru urmatoarea clipa poate deveni aminitire. Cand te astepti mai putin, poate deveni prea tarziu.

Vor muri toti, rand pe rand, iar Diaconescu si restu', vor profita din plin. Voi va veti uita la televizor si va fi suficient ca sa uitati cat de frumoasa e viata privita prin ochii vostri.

Greseala voastra, greseala mea. Banii nu-ti aduc decat varsare de fericire direct in vasul de la veceu.

Te-am iubit si te iubesc, mass media mea idioata. Te rog, trezeste-te cat inca nu s-au prostit toti!