M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 11 iulie 2010

| De ce mi-e scarba de Bote? |

As sta sa barfesc cu voi, excitatele mele, pentru o vreme lunga, dar nu despre un om ce se vinde, ca pe o carne, petru putin sex si o musamalizare a adevaratelor lui pofte trupesti.

Am "auzit" un zvon, cum ca Bote ar fi gay si ca isi cheama feminitatea sa dantuie pe langa el, doar din respect si pentru a nu se da de gol. Parfumul lui se vinde ca pepenii in piata, iar Bianca e o alta carnoasa ce nu stie cum sa mai ajunga in bratele lui.

A fost prezent in show-ul "Dansez pentru tine", si asta doar ca sa se vaite si sa arate si mai mult cat suflet are el. ProTV-ul are un PR nebunesc de bun. Adica, din prost, face destept si din egoist, un mic Dumnezeu.

Ma oftic si plang noptile prin baie din cauza lui Bote. Nu pot sa adorm fara sa imi fac un plan despre cat de celebru trebuie sa devin si eu, exact ca si el.

Mai nou, toate genurile de femei, s-au strans intr-un show stupid, ca sa cucereasca burlacul din inima falsului nostru iubaret.

Inca vreo zece ani de penetrare continua si bilele lui nu vor mai propulsa decat obisnuinta.

Si stiti cine e vinovat pentru faima lui? Noi, astia care il tot promovam, chiar si eu, scriind acest post.

Mai bine ramanea la hainele lui, la materialele de peste hotare si mica lui creativitatea.

Acum e prea mare ca sa se mai uite la trenul personal cu care circula in adolescenta.

Un pic de PRO, ceva din Antena 1 si uite-l cum zboara prin gurile oamenilor.

E frumos ca are bani! Zi de zi, trece viata pe langa unii. Pacat ca nu ne dam seama de frumusetea a ceea ce ne inconjoara decat in ultimele momente.

Bote este un produs televizat ce sta asezat in majoritatea ecranelor si pe care PROSTIA il cumpara.

Nu-mi retrag cuvintele!