M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 26 februarie 2010

| Prezervativul te cauta |

Un latex ce sta asezat comod in multe din magazinele ce le detine intreaga lume. Un stop pe care ti-l pui, o infranare care te "ajuta" sa ai un viitor mai sanatos si mai "fericit". O penetrare mai in forta, dar cu mai putina placere. Contopirea sufera un handicap, iar isteria "cometelor" e in voie. O "crima" urmeaza, un sex salbatic cu gust si miros de banana!

mTROnET in NOAPTE e emisiunea pe care o moderez la Alpha Tv si Radio Alpha Net de luni pana joi de la 22:30 pana dupa miezul noptii. In noaptea asta am vorbit un pic mai fara perdea, am mentinut bunul simt in aer si am primit pareri virtuale sau la telefon.

Sexul e la purtator pentru un intreg popor. Cine nu are alt trup, are masturbare la greu. Prezervativul s-a cam expirat si "povestile" babesti se reintroduc in sat. Vechile, au devenit noi metode contraceptive. Avem foite de ceapa, buretei inmuiati in otet, Coca-Cola pe post de lichid ce curata scoica umeda dupa folosire, totul cat mai ieftin si mai periculos. Pastilele cica ingrasa, iar metoda calendarului e "fumata" si uitata. Cei mai multi merg pe principiul, ma distrez si ma retrag la timp.

Barbatul are tendita de a impinge, iar cand se apropie de "punctare", cu greu se mai indura sa plece din locul mult prea arzator. Totul ia foc, iar doua trupuri golase se unesc, betia ii baga in ceata, iar dimineata ii face mai lucizi decat s-ar fi asteptat.

Oare chiar s-a intamplat?

Sa nu vi se para stupid, dar femeile sunt cele care vor sex neprotejat, au pretentia de a nu simti un ceva in stil vibrator, vor totul sau nimic. Daca nu... degete!

Multumesc celor ce s-au exprimat in legatura cu acest subiect si sper ca simtirea sa fie mai presus de miscare du-te vino.

Si mai renuntati la tigarile alea, poate asa aveti bani sa va luati un Durex ceva...