M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 21 februarie 2010

| Nu doar cavitatile ei |

Te arunci cu capu' intre picioarele ei. Pentru acel moment te simti excelent. Iti tremura neuronii, iar buricele degetelor vor sa atinga usor cea mai fina parte a ei. Nu esti decat un alt pervers romantic ce vrea sa impinga intr-un final.

Postura ta de cautator e timida si penibila. Unele lucruri nu vor multa asteptare, tu mai mult ca oricand vrei penetrare. Si ca sa te inscri in nenumarate randuri, inchizi ochii si visezi. Madularul iti deschide noi orizonturi, doar ca cearceaful nu te lasa sa iesi din el. Tu nu iti doresti tot trupul, tu ai ochelari de cal, vezi doar gauri.

Suporti un anonimat continuu, te legi la ochi si urechile'ti sunt surde. Faci doar cateva miscari, aceleasi, iar durata se tot apropie de pustiu. Curand recunosti ca te-ai nascut ca sa fii doar o curva!

Inainte sa te nasti ti s-a spus ca ai suflet, dar cavitatile vazute in jurul tau te-au vandut inca de la primul sfarc ce l-ai simtit in gura. Pentru inceput a fost doar foamea, acum e dorinta sa faci ce-ai vazut la TV.

Hormonii din tine saliveaza dupa femeia din boscheti si daca ai mai sta potolit o vreme, ai ramane stana de piatra, excitat, holbandu-te la pozitia "murdara" a femeii de serviciu.

Mascul feroce ce esti tu, doar cavitati ai vrea sa umpli! Eu ma abtin, dar tot ca tine sunt. Ma bate gandu' sa te'ntrec!

Cine nu recunoaste, tampeste! Abia astepti sa vina vara, sa'ti umezesti botul alcoolizat dupa fiecare trup golas, sa ti se scoale si sa te bagi in apa ca sa te manifesti, sa vrei si sa nu-ti primesti bucata. Dar las' ca vine noaptea! Te dezlantui pe putini bani, profiti de o beata ce-ti sugereaza ideea despre viata. Sa-ti spun ca esti in Vama?!

Fie vorba intre noi, daca e vorba doar de cavitate, de ce nu vrei sa te faci zoofil? De ce sa nu poftesti orgie? Hai baga-te la o tura de lesbi si "gay-ism"... purcede dincolo de liniste.

Un haos pentru tine! Esti sus? Da-ti drumu'!