M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 3 februarie 2010

| Spune ce simti |

Am inceput sa generalizam si sa credem intr-o lume care merge in stil robotic. Nu se paseste deloc stramb, nu se fac diferente, toti stiu ca intr-o zi finalul ii va regasi.

Imediat ce ai facut pact cu "extravaginalul" ai sansa sa observi cum societatea iti dicteaza. De la primele plansete pocite ti se sugereaza sa taci, mai tarziu stii sa te folosesti de lacrimi ca sa obtii ceva, iar curand, in prezent, plangi pentru ca asa-ti vine. Nu prea exista motive de bucurie, asa ni se spune.

Cand ceilalti cred esti destul de "copt", incep sa te modeleze. Toti te anunta ca viata e grea si ca nu ai ce cauta pe aici daca ai chef de visare. Mai nou ni se spune ca nu ne-am nascut in locul potrivit, altii parca ar vrea redirectionare. Cei mai indrazneti cred ca pe Marte se vor gasi cativa verzisori care sa ne rapeasca. Vise din carti visatoare.

Imi eliberez inima de energie negativa si stau ca o sugativa la panda asteptand puritatea greu de gasit.

Spune ce simti! Spune ca te doare cand nu simti si ca nimeni nu s-a nascut nesimtit. Spune-le ca toti vor tehnologie. Iar generalul ne provoaca ragusirea, tipam ca niste fraieri, ne agitam, iar altii castiga puncte de audienta.

Putine sunt locurile in care ma pot destrabala fara sa incalc regulile. Cei ce ma ocolesc au un motiv, iar eu cred ca e mai bine asa. Pot cerne simturile, raman cu ce e mai puternic.

Se spune ca un singur trunchi de bambus cu diametrul de 100 de centimetri nu e la fel de puternic ca 100 de trunchiuri de bambus cu diametru de un centimetru. Esenta trebuie impartita. Cere imperecherea in cat mai multe puncte!

Traim o telenovela, un "tanar si nelinistit" ce moare dupa noi!

Simt cum ma topesc ca o lumanare, ma evapor si imi doresc sa ma inspiri, sa nu lasi nimic din mine afara. Te rog!

Nu inghite! Simte! Fa mai mult decat sex!