M-am mutat pe JohnCristea.RO

sâmbătă, 18 decembrie 2010

| Sinaia este invadata de comercial si publicitate |

Unde exista prea multa comunicare se regasesc si anumite dezavantaje. De exemplu, cand se "descopera" o locatie de vis, internautul incepe sa raspandeasca experienta petrecuta, sa uploadeze poze si filmulete si sa scrie si pe facebook. Nu ne putem abtine de la promovare si in consecinta dezvoltam turismul! Oaza de liniste se transforma intr-un baieram ieftin, iar preturile la cazare se tripleaza ca asa e la moda.
Sinaia ramane un oras cu multa publicitate unde nu se merita sa poposesti de prea multe ori. E ca un satuc ce detine un munte bun de escaladat. Ursii sunt infometati, iar frigul te pune sa dai si mai mult bani pe haine si bauturi firbinti ( cafea, vin fiert, tuica fiarta).

Sinaia e un oras cu incasari uriase de pe urma turismului pe tot parcursul anului. Ma mir ca acum vreo 6 luni s-au deranjat si "ei" sa puna o toaleta decenta la intrarea in gara. Imi e rusine ca nu pot sa vad lucrurile frumoase din aceasta parte muntoasa, dar stiu ca e si vina celor ce te fura pe fata si-ti ofera conditii derizorii! Va recomand Hotel Anda, dar nu va garantez mancare delicioasa.

Cel mai bun meniu costa 13 lei ( meniul saracilor), dar fitele nu isi au locul aici. Daca esti prost, iti dau liber sa-ti arunci banii pe fereastra.

In centru am zarit un bradut artificial de calitate ce pe timp de noapte isi face treaba si da senzatia de sarbatori autentice ca in anii ce nu se vor mai intoarce, dar bannerele strica intreaga coloristica si sunt sigur ca intru intr-un mall fara acoperis!

In speranta ca va veti indura sa dati o fuga si pana la cota 2000, ar fi bine sa serviti o ciorba de fasole cu ciolan afumat pentru a va tine de cald.... un vin bun si va ia somnul.

Vino la munte cu gasca si faceti cheta pentru distractie! Salutare primarului, Vlad Gheorghe Oprea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta, parte din blog