M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 12 noiembrie 2010

| Ma aflu intre DELETE si ENTER |

Sa plang cu lacrimi amare si sa le pot expune in scris. Sa-si dea seama orice prost de ce boala sufleteasca sufar si sa-mi sara un om iubitor in cale, daruindu-mi un pansament. Sa sterg ce nu a fost si sa revin la intrarea mea intr-o lume mai buna. (EU)

Unde e rahatul asta de lume buna? Unde e splendoarea ce pute a gunoi neridicat de saptamani? Unde sunt zilele insorite si oamenii ce zambesc fara sa fie platiti? Ce rost mai are sa dai ENTER cand nimeni nu primeste ceea ce incerci sa transmiti? Ce poti sa faci? Da un DELETE!

In virtual te poti juca si poti fii cine ti se nazareste, dar in realitate nu poti comite decat o singura greseala, apoi esti luat si tratat ca un incapabil ce vrea sa para ceea ce nu e. Mastile, precum si falsitatea de zi cu zi ne ajuta sa mai pupam in dos cateva puteri si sa ne mai castigam painea, curand mult mai usor decat in prezent. Suntem niste spagari ce nu ne oprim si ne mintim pana ajungem in varf. Cadem fara parasuta si Dumnezeu ne da DELETE.

Curajul nostru e tradat de avutie. Toti vor stii ca furtul nu e o mandrie. Si chiar si asa, tiganii continua sa aiba palate. Ieri mancai parizer, azi te dai pe salam sasesc. Nu mai gatesti si nu te mai imbraci de la second hand. Stai cu blana agatata de sunci si servesti curcan la cel mai renumit restaurant.

Da-ti DELETE! Renunta la a mai exista, nu te balbai si vei realiza ce-ai pierdut. Cui sa-i mai dai ENTER? Tie... la adevarata viata, la familia pe care ai lasat-o in urma, la TU cel de altadata. Si pot insira cat de "mafiot" ai fost, dar imaginea deja iti este patata.


Ma cauta un dusman, desigur, pe google. Ce fac? Ii dau IGNORE definitiv!

Un comentariu:

  1. Spaga este un mod usor de a trece peste "nivele" iar, odata obisnuit sa folosesti "coduri" nu te vei opri niciodata din minciuna, nici daca ai ajuns in "varf".Varf in ghilimele deoarece niciodata nu o sa ai tot ce iti doresti in acest "joc". P.S. Sfat de la un alt "gamer" nu a renunta sa dai enter e solutia.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog