M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 8 octombrie 2010

| Singurii ochi care l-au rapit |

Barurile sunt impanzite de alcool. Cluburile se ratacesc in ameteli dorite si nimeni nu zambeste cu sufletul. Toata frustrarea se varsa intr-un sex rapid dupa primele doua bauturi mai scumpe de zece lei. Nu e suficienta ziua, e necesara noaptea si nelinistea. Un hotel de cateva amarate de stele si o baie in care nu intri cu romantism. Maruntisuri aruncate si o ejaculare precoce.

Dimineata nu stii cum sa fugi de adevar, servesti micul dejun la o shaormerie si iti suni in disperare sotia ce te-a asteptat pana la apusul lunii. Nu ai niciun scenariu in minte, nu stii ce nume purta trupul de mai devreme si ai vrea sa dai timpul inapoi. Ai purtat macar un prezervativ? Te-ai infectat sau nici macar n-ai intrat?

E pustie memoria, bate vantul si nu suporti o raceala. Curand o sa-ti incasezi o bataie verbala, vei spune ca nu esti vinovat si te vei arunca in patul conjugal. Vei deschide televizorul si vei fuma ultima tigara inainte de a trage un pui de somn. Ce curva s-a nascut in sufletul tau? De ce ai uitat ce vrei? De ce ai jurat si ai vrut inel pe deget? Rugaciunea e simpla, vrei sa te trezesti din acest cosmar, partea proasta e ca palpabilul te cam izbeste de realitatea. Iti curge "capul" si te rastorni in alta betie. Mahmureala ta subita e copiata de fiecare vecin cu care te-ai intalnit in drumul tau spre casa. Esti barfit si facut de rusine. Nu-ti pasa decat de ratele de la banca si de bataia ocazionala pe care i-o aplici in mod pervers "iubirii". Nu te inmultesti, te pierzi in suferinta si minti ca un prost. Nu-ti merge bine. Tuseste pana te-o lua salvarea. Nu ti-a pasat de ce e in jurul tau. Cu toata sinceritatea iti spun, te poti astepta la nimic...

Ploaia i-a spalat creierul, l-a lasat singur in mijlocul drumului, gol si proaspat barbierit. Ea il privea de sus. Desi ii era dor, i-a "daruit" o noua viata. Un nimic nesfarsit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta, parte din blog