M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 22 septembrie 2010

| I3.ro iti ofera blog pe moca |

Nu este singurul site de hosting si manipulare a unui blog, dar este un copilas ce promite multe intr-un timp foarte scurt. E adevarat, fara oameni care sa scrie, sa se exprime si sa-si etaleze creatiile, o astfel de mini afacere poate da faliment mai curand decat s-ar crede.

Un pic de pasiune, un design atragator si vorbe pe intelesul tuturor, asta ca sa-ti faci cont cat mai curand pe I3.ro. Eu as tremura in fata concurentei, dar se pare ca exista oameni "mici" ce vor sa ne surprinda si ce nu se rusineaza sa infrunte gigantii blogspot si wordpress cu "violenta" romaneasca.

Eu unul, inca mai astept sa-mi cumpar un domeniu .ro si sa gasesc un om capabil sa-mi faca o imagine internauta care sa ma reprezinte. Daca I3.ro nu m-a convins, inca, pe deplin, mai are timp sa isi rectifice "greselile" si sa ajunga taticul meu de care eu sa ascult si la care sa apelez atunci cand am o frustrare sau vreau sa vars fericirea incinsa si pe altii.

Precizez ca exista si alte servicii ce au multe in comun cu I3.ro, dar care cer un tratament banesc ce ajunge de multe ori la o suma de pana la 40-50 euro. Cum vantul bate prin buzunarele multor artisti si cuvantatori cu pofte ispititoare catre tastatura, vrei sa-ti pice totul din cer pe gratis, asa ca I3.ro lasa loc de avansuri si logari constante.

Blog sa ai, ca cititorii vin singuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta, parte din blog