M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 22 septembrie 2010

| E 3D si-l astept cu sufletul la gura |

Mama imi povestea cum prin anii '90 ea a vizualizat prima data un film 3D cu niste ochelari speciali. Pana acum vreo doi ani, habar nu aveam cu ce se mananca, care este tehnica de filmare folosita si nici ce senzatii pot trai impreuna cu tine, ochii pe care-i ai mai sus de nas.

Am vizionat Avatar, SHREK, Alice in Tara Minunilor si am ramas ametit pana la final si la propriu si la figurat. Ador sa observ cum tehnologia are orgasm si ajunge sa se catere pe cele mai inalte culmi.

De vreo doua luni incoa' a inceput sa-mi dea tarcoale un promo al unui film pe care eu nu am voie sa-l ratez. Deja am stat cu floricele la gura si am urmarit 6 parti, mai ceva ca o telenovela, iar acum din nimic se va naste SUCCESUL.

Cand am auzit ca Saw mai are inca o parte si ca vine in format 3D am ramas masca." Tu vorbesti serios?" Cred ca vor avea incasari uriase si vor da oamenilor o noua perspectiva despre viata.

Cei care nu au urmarit inca nicio parte din Saw, ar fi bine sa se grabeasca, pentru ca e trist sa nu pot face legaturile cat mai stranse.

Saw 1, 2, 3 resusesc sa te bage in ceata si te fac sa crezi ca dincolo de ele nu mai exista niciun raspuns, dar apare si Saw 4 pentru a dezvalui si a incalci in acealsi timp povestea. Saw 5 si 6 te fac sa intelegi ca filmul are un scenariu foarte bine pus la punct si ca nimic nu e intamplator.

Si am zis ca s-a terminat, ca nu mai exista vreo replica, dar pe 29 octombrie 2010 se lanseaza SAW 3D.

Desi incredibil, nici SAW 8 nu e departe!

"Live or die, make your choice"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta, parte din blog