M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 30 septembrie 2010

| Azi, 30 septembrie 2010, cutremur in Vrancea |

Observ ca nu a trecut inca luna septembrie si o miscare semnificativa a placilor tectonice s-a produs, exact asa cum au anuntat expertii.

Deocamdata nu se poate vorbi despre o catastrofa sau despre pagube materiale. Cei mai simtiti si matinali oameni au putut observa cum pamantul da semne de viata si de libertate, iar cei mai puturosi abia acum afla vestea.

Daca in urmatoarea clipa divinitatea ne-ar surprinde cu o replica zguduitoare la propriu, ne-am intoarce inca o data la Dumnezeu, dar ne-am reveni din "inteligenta" in cel mai scurt timp.


Cineva inca trage semnal de alarma, dar noi fumam iarba si nu ne pasa nici de cersetorul de la colt de strada, nici de criza in care ne-au bagat niste monstri si nici de familia pe care o iubeam cu patima intr-o alta viata.

Maine nici nu exista! Noi speram ca stirile negative sa-i izbeasca pe oameni de realitatea, dar efectul este total invers si ireversibil. Tragem aer in piept si observam ca asta nu inseamna traire, ci doar chin. Rugaciunea nostra nu se mai refera la sanatate si fericire, ci la castiguri de bani, la ploi cu vile si masini luxoase si la femei ce-ti ofera siliconul pentru o suma "modica" de aur.

Ne vindem si Pamantul se supara pe noi. Energia negativa pe care noi o emitam in urma actiunilor noastre egosite face ca o forta malefica sa ne poceasca cu riscul ca noi sa nici nu ne dam seama decat la final.

Cutremurul din aceasta dimineata nu a depasit 5 grade pe scara Richter! Cutremure mici sunt tot timpul. Dupa cum ne descarcam noi rautatea, la fel face si Vrancea, in cazul nostru.

Ce vreau sa zic? Ca vom muri ca niste prosti neimpliniti omorand visele altora.

2012 e departe de a fi un final! Eu vreau ca poveastea sa nu se opreasca. Voi?

5 comentarii:

 1. s-au rugat multi oameni ca intensitatea cutremurului de astazi sa fie mica.

  RăspundețiȘtergere
 2. Stiti care este adevarul despre 2012? Ca cei care cred ca atunci se va "intampla ceva" nu cred in Dumnezeu de fapt. Astazi este important, vorba ta, maine nu exista inca, ieri nu mai exista. Si pentru foarte multa lume 2012 nu va mai veni. Dar pregatindu-ne zilnic pentru o soarta ingrozitoare, nu facem altceva decat sa uitam cat de frumoasa este clipa asta si ce norocosi suntem ca o putem simti. Sa multumim in fiecare moment pentru fiecare moment. Viitor? Cutremur? 2012? Avem prea mult timp liber daca ne gandim la tote astea :)

  RăspundețiȘtergere
 3. ..va mai fi cutremulrul ala mare?:)))
  :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Povestea oricum nu se va termina niciodata.

  RăspundețiȘtergere
 5. E a doua oara in decurs de o saptamana cand ajung pe blogul tau din pura intamplare. Maestrul google tine cu tine. Ciudat!

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog