M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 18 iulie 2010

| Manole moarta, Diaconescu cu banii in buzunar |

Suntem experti cand vine vorba de prostie. Unii o exprima, altii profitam de pe urma ei.

Cand moare un artist, se face promovare la greu, trebuie sa stie o lume'ntraga despre "eveniment", cat viata persista, parca sufletul respectiv nu exista pentru MUST media. Incep sa-mi fac planuri pentru sinuciderea mea, macar pentru cateva zile, astfel imi voi promova numele si voi fi pe primele pagini, oriunde in tara asta ce poarta prezervativ la intrare in contact cu inteligenta.

Poate nu are prea multi dinti in gura, dar Diaconescu nu e un oarecare. A manipula, pentru el, inseamna a trai. E o chestiune de viata si de moarte, orice vede, tranforma intr-un subiect de nota patru cu indulgenta. Cum romanul nu stie unde sunt ascunse valorile, pune botul si linge, incultura pe bat, servita la televizor, pana la epuizare.

Diaconescu ne distrage atentia, la fel ca toti ceilalti ce inventeaza SENZATIONALUL!

Madalina Manole a murit pentru asa i-a fost scris. S-a sinucis sau cineva a lucrat mult la o idee criminala. Important e ca ea nu mai exista, restul e inutil. Cei ce se dau acum viteji si fani ai ei, sunt echivalentul unui zero. Cat inima artistului traieste, fanul sta ascuns sau e chiar inexistent.

Profitati de cei ce inca sunt in viata si va pot aduce fericirea in bratele voastre. Iubiti ceea ce pentru urmatoarea clipa poate deveni aminitire. Cand te astepti mai putin, poate deveni prea tarziu.

Vor muri toti, rand pe rand, iar Diaconescu si restu', vor profita din plin. Voi va veti uita la televizor si va fi suficient ca sa uitati cat de frumoasa e viata privita prin ochii vostri.

Greseala voastra, greseala mea. Banii nu-ti aduc decat varsare de fericire direct in vasul de la veceu.

Te-am iubit si te iubesc, mass media mea idioata. Te rog, trezeste-te cat inca nu s-au prostit toti!

Un comentariu:

  1. Salut!
    Obtinerea de rating cu orice pret, pentru “maria sa” publicul romanesc de catre tv-uri si radio-uri de multe ori in esenta marunte, dar cu nume sonore si pretentii ca atare, pe munca, talentul si/sau in urma disparitiei artistilor.. hm, subiect pe seama caruia se pot scrie tomuri intregi. Din pacate, cu exceptia unor “nebuni” care inca mai asculta/vad/citesc altfel de muzica/carti/teatru/concerta si care mai cred in valori de pe o cu totul alta scara, demult apuse, publicul romanesc (acest amestec eterogen si pestrit) dicteaza. Asta este cruda realitate: la nivel national, asta cerem! Totodata, asta este si scuza mult trambitata de media.ro. O scuza pentru aceeasi mare masa de auditori, nu si pentru “nebunii” de mai sus. Asta nu schimba cu nimic lipsa de caracter/nesimtirea/rapacitatea de care dau dovada unele posturi de radio/tv. Imi vine in minte imaginea unei prostituate batrane, trecuta, cu mult fard si ruj, paiete si chestii ieftine stralucitoare, care incearca sa ascunda ceea ce este evident: o mass-media de cartier urata, ce intretine subculturi fudule. Domnilor, macar intr-un ultim ceas, treziti-va si pretuiti-va artistii, mai ales cat mai sunt in viata. Si-asa de-abia strecurati cate una-doua melodii cu adevarat de valoare, printre bajbaieli/mixaje deranjante/tipete/vaiete/interjectii ritmate suprapuse uneori pe folclor golit de esenta. Si sunteti atat de josnici incat de multe ori nici nu platiti nic drepturi de autor/difuzare.. Ce sa va spun: rusine? E oare de ajuns? Nu cred...

    Nicky Stanescu

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog