M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 19 mai 2010

| Prostituție muzicală |

Sunt un vinovat. Mă prostituez și-mi place comercialul. Poate că doar curva din mine și-a dat seama cât de interesantă poate fi boceală ce-o practică artiștii noștri români, dar foarte curând îți va veni și ție rândul.

Eu mă prostituez, iar ei câștigă bani și imagine pe seama urechilor mele. Nu e ca și cum aș sta tăvălit pe trotuarul de la kilometru cerșind un amărât de hit, e o falsă iubire între voce și negativ.
Boala creierului se înfiripă încă de la primul "play" și ceea ce-ți pare a fi original sau ieșit din comun, e defapt un cover al trecutului.

Manelistii sunt autentici, fură pe față și cântă cât îi ține glasul. Sunt niște fideli ai prostiei și nu îmi e teamă să-i apreciez pentru asta.

Muzicalitate frate, o ciorbă de cuvinte chinuite și aruncate la'ntamplare, o voce răgușită sau pițigăiată. Botoxate și siliconate, eronate și manechinuite. Un sex plin de manipulare și tuturor le miroase a bine.

Nu vă mai luati de MUST Media, ei arată o realitate dureroasă a prostiei care se vinde ca o pastilă a fericirii.

Au răgușit înainte de vreme, și-au arătat trupul fără magie, s-au penetrat cu și fără plastic, s-au lins pe bot de încercările vremii, au murit și falsează un zâmbet.

Mâine apare un nou videoclip! Tu ești vinovat dacă judeci valorile în mod greșit.

4 comentarii:

  1. Ce sa zic Colega, chiar ai mare dreptate!!Din pacate,,asa se face treaba,,in Romania...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai uitat sa adaugi ca ridica prostia la rang de virtute. Pana si caderea in derizoriu paleste...ma faci sa ma intreb cum isi igienizeaza vaginul. Pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. John...daca ar si vedea cineva cu adevarat asta ..ar fi uimitor.. dar scri degeaba... iti spun sincer si tot odata cu durere..pt ca si eu sunt in domeniu...dar ma tem ca raman inchis... si pe langa ce spui aici..mai exista o chestie...avem foarte putini artisti cu adevarat.. f putini ...dar deja romanii nu prea isi mai dau seama,pt ca acesti artisti accepta, pentru bani, sa le faca si altora muzica... ca oricare care ar vedea ce ai scris aici spun..In fine ,nu am ce face,nu am cu cine ma lupta...Pace:)>-

    ~Theodor Rakco~

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog