M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 25 martie 2010

| Floricica infloreste |

Nu am plecat prea departe, ci doar scriu mai rar, asta pana cand imi revine net-ul in forta. Multumesc celor care in fiecare zi ma injura pentru neprezenta mea online, dar si celor ce sunt fericiti ca au "scapat" de un "infractor" somnambul.

Ma lupt cu o raceala care vrea sa ma dea gata si sunt pe punctul de a initia un program cat mai strict pentru mine, ca sa pot face totul cat mai coerent. Pe romaneste, incerc sa fac ordine prin lucrusoarele mele si sa decad din norisorii pufosi.

Aterizez pe pamantul prospat umezit si cu prima racheta ma indrept spre Marte. Sunt in asteptare de floricele si de natura vie. Sper ca Pastele sa ma surprinda cu o imagine a verdelui in forta.

Foarte curand va voi invada de informatii. Nu va las in pace! Un razboi placut intre mine si tine, un castig reciproc si un timp mai pe slow, asta in limitele extazului.

4 comentarii:

  1. abia astept sa fiu "invadata de informatii" din parte ta...scrii atat de bine, de frumos...e mare lucru sa poti fi asa de transat si totodata atat de literar...

    RăspundețiȘtergere
  2. @DiDi Un pic de rabdare si te astept "calare".

    RăspundețiȘtergere
  3. adriana niculescu25 martie 2010 la 13:56

    sa ai parte de o primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. o mica poezie fara directie, un barbat e bine sa fie sigur pe el, sa aiba un sens in ce spune, sa stie ce vrea, sa spui intr-un mod elegant si de nerefuzat "vreau". Daca incerc sa ii dau eu un sens, ma duce fara sa vreau la mariana, dar este un bun inceput, exista potential, totul e sa vrei sa te descoperi.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog