M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 25 martie 2010

| Cine vrea un idiot? |

Futomodelul lu' Monica e pe toate blogurile si asta nu excita! Voi nu vedeti ca il promovati si mai mult? Voi nu vedeti ca facem Romania sa puta si mai rau?

Ne prapadim de ras, dar pe riscul nostru. Eu am inteles, e foame de trafic, dar nici in halul asta. Internetul a ajuns sa ne strice de multe ori ziua, sau sa ne faca dependenti de prostia altora.

Gargara stirilor mondene ne creeaza cruci in sange, iar conexiunea cu lumea intreaga ne face sa ne virusam venele si gandirea. Hartia igienica e acum pe post de servetel nazal. Am racit, ma lasa rece...

Frumuselul Romaniei cretinizeaza profund MUST media. Sa fie el fericit la suprafata, ca in interiorul lui zace o mare de cuvinte non culturalizate. Un nou idiot pe prima pagina!

" Taticu' lu' baiatu' asta", Botezatu', il lauda pe unde poate si el, desi nu cu multa vreme in urma, la Capatos in emisiune, il facea de cacao cu lapte. Sugativa si Bote asta.

Pana diseara, nu va exista om sa nu stie de Romania noastra cu tot cu englezismele noastre pocitoare. Romana nu ne mai place!

E trist. "Tu" nici nu stii, cat de idiot incepi sa fii!

P.S. Cine are chilotei sau boxeri de aici, sa taca!

2 comentarii:

  1. LUCRATURA DIAVOLULUI !

    da ce are mah ? lasa sa stie lumea ! asta e important ! sa stiim cu totii cum este tara in care traim ... aici e pe baza de informare ... daca magda ciumac si rika alu monik e subiect number one in tara ... lasa sa fie asa !

    pe (pa) sistemul sa nu ne dam pe dupe gard

    RăspundețiȘtergere
  2. @sisqo Nu ne dam dupa gard, dar fiecare cu gradina si mocirla sa.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog