M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 14 octombrie 2009

| Azi scriu despre alaltaieri, marti 13 |

Nu am poposit ca un intarziat, ci doar ca un sceptic ce nu cerseste trafic. Punga mea plina de aer nu lasa sufocantul sa patrunda, iar autosugestia are leac pentru cei ce o constientizeaza.
Daca esti constipat iti bati nevasta si copii, daca esti credul ai toate sansele sa-ti iei viata. Alaltaieri s-a trait sentimentul de prostie, promovare a semnelor patate ce unite au si mai multa putere. Cifra 13 este una cu semnificatii si afirmatii, dar nu cu intentii de-ati strica tie escapada creionata'n urme de fericire.

S-o lasi balta, sa nu te lauzi ca m-ai visat mort, sau tuns scurt, sau cu capu'n nori, asta pentru ca sunt prea loial spontaneitatii, stiu ca nimic nu se intampla fara rost. Gasesc totul ca fiind fara motiv, mai ramane nimicul.

Si sa nu-mi spuna mie nimeni ce-i bine si ce nu-i. Eu cred doar ceea ce simt dupa ce privesc. Ce e al meu e secret de stat pastrat intre cel mult doua persoane. Exclusivul e pe prima pagina si nu sfarste pana la ultima.

Adevarul e ca mi-a mers bine ..., am zambit si n-am tremurat, m-am auzit bine in microfon, iar cosurile nu s-au zarit, cel putin nu la mine. Un domn amabil m-a evitat, dar ieri si-a luat revansa, mi-ai dat din putinul lui, la mancare ma refer, racituri savurabile.

Mai vorbim...