M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 5 iulie 2009

| De ce a luat John bac-ul |


Starea de acum le intrece pe multe altele si ma ia prin surpindere. Nu inteleg de ce se invarte lumea asta, dar sunt foarte sigur ca nimic nu e intamplator.

John a luat bac-ul pentru ca nu a invatat nimic... raspuns de nota 10. Am luat "doar" 7.52, dar nici nu trebuia mai mult. M-am 'trantit" la fiecare examen in stare de reverie si mi s-a parut ca e mai bine asa. Nu am vrut sa tocesc si sa arunc banii pe pregatiri.

Sponsorul meu principal a fost imaginatia, m-a ajutat sa aberez si sa gandesc logic. Comisia nu m-a inteles si nu mi-a acordat prioritate, "furtisagurile" au fost excluse, iar matematica mi-a dat batai de cap.

John, "ala mic", s-a prezentat in stare de somnolenta.Cineva i-a spus ca trebuie sa aiba incredere in el.

Toti mi-au zis, vine bac-ul, invata, lasa pustoaicele, lasa dragostea, nu mai sta pe mess si renunta la a mai fi online. Au fost si ironicii mei cititori care m-au intrebat cum mai am timp si de scris pe blog. Ati uitat? Asta ma relaxeaza pe mine, imi ofera noi perspective.

Daca nu luam bac-ul, stiu ca intram in depresie, stiu ca existau "aia multi" care imi picau in minte si imi tineau morala, parintii erau in stare sa-mi scoata ochii, la propriu, ca sa stie ca am inteles si ca acum pot sa invat, chiar daca nu mai am vedere.

Bac-ul e un casiono, sau doar ruleta din el. Poti avea toti banii din lume la prezentare, poti stii zeci de strategii, poti sa te prezinti chiar si cu femeia dupa tine, dar ai posibilitatea sa pleci falit si cu pantalonii rupti in fund. Iar in semn de protest pentru caldura de-afara, vei avea aer conditionat portabil.

Bac-ul este si pentru cei norocosi, dar mai ales pentru tocilari. Admir candidatii ce au luat cel putin nota 8, daca vad ca s-au dus spre nota 9 si ceva, deja scad in ochii mei. Exageratul strica! Si da, chiar mi-ar fi stricat un 10 la fiecare materie. Ma multumesc cu nimicul meu atat de reusit.

Cand am aflat vestea, era noapte, am urlat cateva secunde bune, am stricat toata linistea si am admirat "feedback-ul", am simtit ca se bucura si cei din jurul meu.

Revin, nu pentru oricine. Multumesc ca ai avut, si ca ai... incredere in mine!