M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 14 iunie 2009

| Pitipoance genial de mandre |


Scumpii mei vizitatori, voi cei care stati si va rataciti ochii prin randurile mele minute intregi in fiecare zi, voi cei care vreti sa ma intelegeti si care stiti cum sa ma criticati, care nu imi incercati schimbarea, dar v-ati dori-o, m-am gandit sa las degetele sa scrie si despre sexul frumos, dar genial de prost.

... despre feminitate, picioare lungi, buze carnoase, piele parca mai fina decat catifeaua, o frumusete ce se arata doar la exterior. Frumusetea asta, a imbracat de ceva vreme, un trend foarte activ ce prinde in randul celor din categoria "pe cat de banosi, pe-atat de pacatosi". Hormonii sunt exagerat de agitati la aratarea unei pitipoace, caci despre ea imi place sa vorbesc acum.

Ador sa le privesc, mi-as dori sa fie toate mute. O lista intreaga de messenger, si pun pariu ca din toate feminitatile, jumatate sunt piti. Carevasazica, nu esti indeajuns de frumoasa, daca nu te enumeri printre ele.

Si fata, iti spun, pe bune, adica vreau sa ma crezi, vaii, asculta doar, nu pot crede, nu'nteleg, cat de mult imi place, ce frumos, ce dragut, ma innebunesti, ce te iubesc eu pe tine, sunt perfecta, nu mi-o trag cu orice prost, imi plac banii, joc suflete pe degete, am prietene doar de mantuaiala, ador shopping-ul, vanez ce-mi pica, fara card nu pot trai. Sunt multe gurite ce graiesc cuvinte de genu', dar o piti, intotdeauana le va folosi pe toate, caci asta este crezul lor, e vocabularul si literatura de care se folosesc pentru a supravietui. Sunt atat de bune, incat nu ai voie sa le iubesti.

Parsivele mele, eu nu va discriminez, doar ma oftic ca nu va pot manipula asa usor, asta pentru ca financiarul meu graieste cu jumatate de gura. Eu nu va plac decat pentru inceput, cu greu trec de radarul vostru banesc si doar pe cateva reusesc sa le conving, sa le arat ca se poate si fara fite.

Fatucele astea au atat de multa carne, incat si-au incuiat sufletul. S-au ganditi ca le sta bine pe langa bosorogi si tot felul de vedete, s-au gandit ca mai mult nu le duce capu'.

Iarta-ma piti, vreau sa devii desteapta, si nu ca sa ajungi la mine'n pat, ci ca sa pot profita de o conversatia fluenta cu tine. Sunt mandru ca evoluezi, sunt mandru ca te vinzi bine, dar sunt dezamagit de mandria ta!

Daca te doar capu', suna-ma, sunt dispus sa ti-l schimb pe loc! Fii mandra ca inca poti! Te-as iubi, dar chiar nu pot!