M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 4 iunie 2009

| Ce-mi plac oamenii! |


Au un gust atat de bun, incat ii servesc in orice clipa de libertate. Prin net-ul cel mult prea util, prin telefoanele ce si un fraier le are, de obicei in numar de trei, sau chiar " fais tu fais", atunci cand curiozitatea se lanseaza si intinde mai mult decat isi permite imaginatia.

Imi plac babutele de 80 de ani ce asteapta sa le oferi un loc pe scaun in autobuz. Imi plac zambaretii cu dintii nespalati, tiganii ce mai si put pe deasupra, pletosii care fumeaza si dau drumu' la manele, si mai ales ce-i ce par ca si-au dat cu parfum de perfectiune.

Mi se preling balele cand duc lipsa de comunicare, dar imi adun saliva inexistenta cand imi dau seama peste ce tampit am dat. Mi se usuca lacrimile si ma dor ochii atunci cand vad lumea fugind de ploaia. Nu suport fitele si nici grasutii cu intentii mari. Discriminez orice nu se merita si ceea ce imi miroase a putregai. 

Daca nu sti sa-ti faci o cafea, cumpara-ti una din Bamboo, e mai ieftina decat apa minerala. Si dansatoarele au forme bombate, sunt bunaciuni nemancate, si parca iar imi vine sa lovesc materialismul.

Sa nu va mai aud ca vorbiti de Ogica si de banii lui pe care-i castiga. Nici de otv, pentru ca nu e cazul, si nu vreau acces direct, vreau sa fiu mai subtil.

Iar daca babuta e sus, iar tu ai aceeasi pozitie, daca distanta este destul de redusa... atunci ai sa simti cum o mana iti pipaie fundul, sau cum atingerea se aplica fara voie. Cand "pute" a prospat, e musai sa muste si ele. Sa-si doreasca, dar nici cu bani nu as munci la asa ceva.

Sugerez ca Elena Basescu sa si-o traga pe voturi si televiziunea sa mai faca niste puncte de audienta. Ma gandesc ca drogurile sunt legale si banii nu mai sunt in criza, sau invers. Pe timp de vara ne bucuram de rosii ieftine, de vacante la preturi ce iti lasa gura apa, dar buzunarul nu e capabil nici de o pata, d'aia de culoare'n viata ta.

Miseleasca ta strategie e consumata noaptea cand eu visez, iar de iti incrunti chipul sa stii ca mi se face scarba. Nu vomit. Sunt direct cu cei ce nu merita si bland cu cei ce ofera fara alte asteptari.

E penibil sa pastrezi bonurile de la cumparaturi doar ca sa te lauzi cu achizitiile tale nepurtate si neconsumate. Le-ai "cules" de pe jos, sau furtul inca nu are voie sa se afirme?

Epilatul, ca si barbieritul, trebuie sa fie constant! Barbatul, ca si femeia, trebuie sa fie mai putin badaran. Jocul, ca si regulile, merita incalcare. Conteaza cine e capabil de inca un joc, acum.

Ceasul tau s-a invechit, iti e teama ca nu mai e in trend, ma indoiesc ca ai picioarele prea inalte, iar Andreea Raicu e buna, doar in realitate. Adica, mana ta dreapta, nu va experimenta frecari repetate, nu cu ea, la "teve" nu-ti place.

Muschii tai de otel atarna la cantar, iar burta ta poate aparea in orice clipa. Iti recomand mai multa inghetata lichida. Un kilogram de ciocolata, un carne "grasimoasa", o sunculita afumata, totul din ora'n ora, constant.

Cine vrea o maslina?