M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 5 februarie 2009

| Copii de azi, viitorul de maine |


Clar e uitata prin sertare vorba asta. Praf regasesti la greu si te impiedici de a ta dezordine in care supravietuiesti. Discriminarile sunt absurde in momentul asta.

Am ajuns sa huiduim un gay, dar sa ni se scoale cand vedem doua "bunaciuni" ce se saruta pasional. Si nu aveam atata cultura inainte cat sa ne dam seama ca astfel de chestii sunt dintotdeauna.

Cineva nu suporta cuvantul "curva", desi eu le vad la "chilometru" si chiar si-au facut si cate un site si sunt mai inteligente. Aceeasi prostie exprimata in termeni "legali".

De ce sa dardai de frig si sa te ploua facand cu mana la cate-un "nene" sa ti-o traga, cand poti foarte usor sa traiesti in lux si "animalul" obsedat sa vina cand are el chef. Poate se vor da poftele si pe bonuri, sau o sa primim si bon pentru serviciile aplicate bucatii de carne cruda.

Nu condamn prostia, dar nici nu vreau sa aud permanent de ea. Visele mele rarite mai au un pic si-l viseaza pe "tarchi" si pe "naumi", am si un cosmar in care neaparat se regaseste vreo elodie sau magda care ma "oteveste" pana "tarziu" in dimineata.

Daca tot suntem tineri vreau sa cred ca exista sansa sa facem un lucru bun si pentru cei cu "ceausisme" in minte. 

Poate nu toti sunt de acord, dar cei de acum isi vor spune peste putina vrme cuvantul. Daca toleram pierdem, daca intelegem suntem calcati in picioare, iar daca iubim trebuie sa ne rugam sa mai tina criza financiara.

Dragi copii, voi ce va iubiti mamele si nu le injurati, voi ce care se presupune ca "invatati" ca si mine de altfel, noi avem putere, trebuie s-o dezvoltam, doar atat.

Textul asta e cu un  mare semn de intrebare pentru cei redusi mintal, pentru restul moarte sigura si fericita. 

Viitorul suna si se-aude 3D "treide" si cladim un spatiu diferit, prioritar intereselor noastre. 

Deci clar, curvele sa stea la bordel, prostii la sanatoriu ca oricum asa raman, un gay poate face cu placere feedback, lesbienele pot incita in continuare publicul, iar inteligentii sa creeze baza pentru ce majoritatea trebuie sa experimenteze.

Nu conteaza cum esti, conteaza ce exprimi ca sa poti face viitorul, iar daca gandesti batut in cuie pe plus, poti spera la un "oscar" in viata ta.

Fericit mai tarziu ca niste copii "retarzi" ti-au adus zambetul uitat de efectele ceausiste.