M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 25 ianuarie 2009

| Barbati, femei, sosete |


Ciorapii sunt prea buni ca sa intre in discutia noastra simpla. Aici vorbim despre noi, voi si sosete. Despre cat de mult ne intereseaza modelul, marimea si chiar pretul.

Lista vinovatilor e cunoscuta. Si barbatii si femeile au o doza de aventura si prefera ceva scurt, poate chiar o violenta presarata, totul cu lumina stinsa, sau cu o vapaie ce moare.

Femeile schimba destul de des ciorapii. Se ingrijesc si au grija sa fie in pas cu moda. Trimit vestea mai departe si se consulta cu idealul. Sarcina lor mareata e sa se pastreze secretul si sa domine. Stapane din fire, sunt pentru inceput dulci si te indragostesti de ele, apoi biciul te poate lovi din orice parte. O scena sado, in care masculul feroce se transforma intr-un sclav. Senzatia continua si el tremura, are semne si ea e satisfacuta, vrea mai mult, dar sosetele i se murdaresc, e un sange invizibil,  se prelinge fara oprire...

Ea se schimba, la fel si masculul. Ea adora noile sosete, au dungi, defapt sunt patratele, eu un lucrat la sala si iubeste, dar n-o sa fie iubit. E sensibil si devine impotent la duritatea ei. Femeia il arunca prea repede, nici nu a ajuns la spalare, a renuntat, s-a rupt de la sine, iar sosetele acum zac, se asteapta ceva nou...

Ea paseste usor, e desculta si nu stie ce sa faca. E derutata, plange si se gandeste la iubire. E idioata si rade, acum plange, si totusi ar schita un zambet. E o scena de teatru la care nu asista decat ea. Ii trec imagini prin minte, o bantuie nevoia de un suflet langa ea, o pereche, nu vrea. Refuza sa cladeasca ultima treapta.

Acum e randul lui, el poate profita de ea. El e mai escorc si mai pervers. Pare timid, dar ascunde o energie ce se va desfasura curand. In conceptia feminitatii, e perfect, e un el ce are perechi de sosete ce inca le pastreaza si pe care le incalta atunci cand nu paseste cum trebuie.

Si-a scarntit piciorul o ea, iar un el ii da un prim sarut. El ar vrea sa renunte la sosete, dar ii e teama. Tremura, e incredibil si traieste cu ea. E mult prea impulsiv, dar ochii lui detin o pata neagra ce sta pitita. S-a numarat pana la zece, iar pata a disparut in prima... Nu se regaseste nimic. Ochii sunt inchisi... E jocul lui, e maleficul talent de a se juca cu ea si de-ai spune c-o iubeste.

E un diavol, iar ea ar vrea statutul de calugarita. Se joaca amandoi. Dau cu zarul si totul incremeneste. E realitate si el vrea sa renunte. Isi da seama ca poate spune nu, dar poate s-o lasa pe ea, ii va face orice.

Impreuna, doar ei, inlaturati de restul lumii, aruncati in mijlocul necunoscutului, se ataca si-si vorbesc urat. Sunt incaltati, au sosete, sunt destul de scurte... Greseala face ca una sa se rupa, nu se stie a cui. Se simt prea apropiati, indiferenta nu-si are locul.

Te opresc, te trantesc, te ranesc, sau asta fac ei, clipesc si lacrimeaza, ea pe obrazul lui. Isi da seama, el a castigat. A fost doar o parte din pasiunea lui, doar un moment, deja se simte...

Ea e cea folosita, e aceiasi moneda, nu-i place, o baga-n buzunar. Nu o sa cumpere nimic cu ea, poate experienta si o sa-si piarda curajul, seductia.

Sosete, barbati, dar si femei. Nu uita cine are prioritate... Ea gadeste mult, e sireata, el actioneaza si uita. Te va schimba intr-o zi si nu-ti va placea. Iti va da un ultim sarut si vei observa.... 

                ca sosetele erau singurul motiv, nu a fost nimic special.