M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 7 ianuarie 2009

|Informativ iti spun, ca nu pup lumea-n cur|


In ultimele doua posturi iti vorbeam despre secrete, de aici incepe totul, si nu e legat de nicio domnisoara, de vreo legatura amoroasa, sau de sunete ce seamana a gemete...

Pc-ul imi face probleme si nici pe el nu vreau sa-l pup in cur, nu am sa-i fac o noua achizitie, ar trebui sa dea randament pretentiilor mele in starea in care se afla, totusi e fitos.

Cum pc-ul nu e om si nu respira, decat "trage" curent am sa il exclud si am sa ma leg de cei ce pot gandi cu adevarat si pot iubi cu sufletul, dar nu fac lucrul asta, sunt egoisti.

Te lingusesti pe langa ea doar in speranta de a te face interesant, i-o tragi si te simti bine, nu-ti pasa, dupa care se instaleaza dorinta de o noua "piesa", esti un porc plin de calorii si doar cuvinte-le's de tine. Continua sa pupi, de iubit nu...

Cum naiba sunt unii atat de tari?[doar mira-te] Simplu stiu sa pupe cat mai adanc in cur si vreau sa nu ma contrazici, asta e adevarul.

Se incearca in orice moment noi pozitii, colectia ta de amintiri e legata de "sclavie" si de cateva mancaruri stricate ce te-au facut sa te "manjesti".

Oricum ai vrea s-o iei, tot trebuie sa accepti. Da, da, tu chiar o iei, pentru ca pui botul doar la cel mai de "sus", vrei sa ajungi si tu asa si cum mintea nu te duce accepti pupaturile.

Esti in stare sa dai in gat pe oricine, sa ti se faca "scarba" si sa vomiti vorbe celor ce sunt interesati de "subiect". Ai bani, dar sufletu' iti e gol, ai versuri si cuvinte ce se leaga doar de material, dar de o persoana speciala nu. Te caci pe el de special, asta pentru ca esti foarte aproape de el, de cur dragule.

Ahhh, ce limbaj, nu? Pai degeaba eu as scrie frumos despre unii care nu merita, asa macar se mai misca ceva si poate nu lasam totul in cuvinte. Vina e a celor care vor, dar nu au tupeu, a mea, a ta si mai sunt cativa.

Maine trebuie sa ti-o tragi cu profu' sau cu sefu' ca sa te promoveze, sa te avanseze. Peste ceva timp vrei sa fii si vedeta, ai pretentii, inseamna ca ai cereri serioase de la "bosi" ce vor sa fie satisfacuti cu cate un "pup", ba chiar de limba ta ce are vibratii. De unde stiu eu? Pai mi-ai spus chiar tu la betie.

Secretul tau, e ca si spus, nu facand referire la tine, ci la persoane din categoria ta, te vor vedea si pe tine pe strada, te vor opri in trafic si vor fi violenti, probabil si meriti.

Nu poti dezvalui nimic despre lucrurile speciale, ele raman in cutiute izolate, dar de multe ori transparente, in schimb pupaciosii ca tine merita.

Poate te intrebi unde e doza mai mare, la barbati sau la femei ? Incerc un raspuns si spun ca e un fel de "molima" .

Reteta e simpla. Se ia un cocalar, se adauga bubele pe "botic" de la prea mult pupat, i se dau sanse, ajunge undeva sus, se framanta, se adauga un ceva sprijin financiar, apoi se adauga alcool si droguri si.... siiiiii..... astfel ajunge un pleonasm.... un boss mare, sau mare boss, cum o fi... tot e...

Partea a doua ii revine unei foste pitipoance, ce totusi a facut o facultate si are un pic mai multa minte, putere de seductie si har in a se fute pe bani.

Tot continutul se amesteca bine pana se ajunge la o stare omogena de pupaciosi reusiti in cariera. Poate se gandesc sa si cante sau sa isi faca vreo televiziune, orice din categoria "ma poti cumpara cu bani" .

Acum tu esti sus si altii's jos. Trebuie sa-ti placa dupa atata manjeala sa te mai pupe si pe altii pe tine, te doare-n cur de ce zic eu, dar totusi te doare. O "fabrica" de pupaciosi ce se deplaseaza si se inmultesc pe zi ce trece.

Pupa ca eu nu pup. Si imi doresc ca intr-o zi sa te vad cu mana-ntinsa, cersind dragostea pe care nu ai avut-o.

Sa tii minte ca cei mai fericiti oameni sunt cei saraci, ei si-au dat seama ce inseamna sa pretuiesti altceva decat materialul.

Nu e niciodata prea tarziu sa te opresti din pupat, curul e groaznic, imaginea ta poate fi si alta...

Dar na, cum tu vrei doar "succesuri nu esece" pupa in continuare, totusi ai grija ca uneori fasolea-"i" face rau, are si efecte speciale, iar atunci te face sa zbori, dar fara parasuta, cazi si acolo ramai...

Nu fi doar o carpa ce sterge in urma "criminalului", nu pupa cand stii ca nu se merita, nu fute fara cap cand stii ca ranesti pentru fantezia ta, acopera cu spuma, se va intari si incearca al drum.

Si ca sa intelegi si mai usor.... nu pupa in cur pentru ca altfel intr-o zi ai s-ajugi mai rau ca hartia igienica. Acum stergeti zambetul ironic... daca nu...inseamna ca nu despre tine e vorba

[postul nu aduce o jicnire implicita cititorului, ci doar celor ce se simt cu musca pe caciula]