M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 14 iunie 2009

| Pitipoance genial de mandre |


Scumpii mei vizitatori, voi cei care stati si va rataciti ochii prin randurile mele minute intregi in fiecare zi, voi cei care vreti sa ma intelegeti si care stiti cum sa ma criticati, care nu imi incercati schimbarea, dar v-ati dori-o, m-am gandit sa las degetele sa scrie si despre sexul frumos, dar genial de prost.

... despre feminitate, picioare lungi, buze carnoase, piele parca mai fina decat catifeaua, o frumusete ce se arata doar la exterior. Frumusetea asta, a imbracat de ceva vreme, un trend foarte activ ce prinde in randul celor din categoria "pe cat de banosi, pe-atat de pacatosi". Hormonii sunt exagerat de agitati la aratarea unei pitipoace, caci despre ea imi place sa vorbesc acum.

Ador sa le privesc, mi-as dori sa fie toate mute. O lista intreaga de messenger, si pun pariu ca din toate feminitatile, jumatate sunt piti. Carevasazica, nu esti indeajuns de frumoasa, daca nu te enumeri printre ele.

Si fata, iti spun, pe bune, adica vreau sa ma crezi, vaii, asculta doar, nu pot crede, nu'nteleg, cat de mult imi place, ce frumos, ce dragut, ma innebunesti, ce te iubesc eu pe tine, sunt perfecta, nu mi-o trag cu orice prost, imi plac banii, joc suflete pe degete, am prietene doar de mantuaiala, ador shopping-ul, vanez ce-mi pica, fara card nu pot trai. Sunt multe gurite ce graiesc cuvinte de genu', dar o piti, intotdeauana le va folosi pe toate, caci asta este crezul lor, e vocabularul si literatura de care se folosesc pentru a supravietui. Sunt atat de bune, incat nu ai voie sa le iubesti.

Parsivele mele, eu nu va discriminez, doar ma oftic ca nu va pot manipula asa usor, asta pentru ca financiarul meu graieste cu jumatate de gura. Eu nu va plac decat pentru inceput, cu greu trec de radarul vostru banesc si doar pe cateva reusesc sa le conving, sa le arat ca se poate si fara fite.

Fatucele astea au atat de multa carne, incat si-au incuiat sufletul. S-au ganditi ca le sta bine pe langa bosorogi si tot felul de vedete, s-au gandit ca mai mult nu le duce capu'.

Iarta-ma piti, vreau sa devii desteapta, si nu ca sa ajungi la mine'n pat, ci ca sa pot profita de o conversatia fluenta cu tine. Sunt mandru ca evoluezi, sunt mandru ca te vinzi bine, dar sunt dezamagit de mandria ta!

Daca te doar capu', suna-ma, sunt dispus sa ti-l schimb pe loc! Fii mandra ca inca poti! Te-as iubi, dar chiar nu pot!

9 comentarii:

  1. Femeia zice multe ca nu ca da ca si ,daca,parca....tot acolo ajunge...E ca trenu destinatia nu se schimba , doar ca mai are unele intarzieri.... ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt fetele din ziua de astazi care vor sa arate ca papusele Barbie daca le mai tineti minte , alea perfecte , fara defecte ... pacat ca s-a ajuns pana aici :| sa numai stii o fata cum arata naturala fara kilograme de fond de ten , rimeluri si alte masti cu care ies pe ele . Nu vreau sa ma gandesc cum va arata o Barbie de asta pe la 40 de ani ... cand ii va pica fata de la tonele de fond de ten din tinerete ... vor ajunge ca Michael Jackson ... sa aiba urechi de spiridus si fara nas ...

    RăspundețiȘtergere
  3. vai fata...la naiba...asta e cocalar...=))

    RăspundețiȘtergere
  4. Jumatate doar?Eu as spune ca cel putin 75%,dar Andries canta asa
    "Femeile sunt autobuze,pe care le asteptam
    Stam in statii cu anii,uite d-aia fumam
    Si-apoi cand apar,n-apar niciodata
    Decat de la trei in sus
    Si daca te misti incet amice
    Te lingi pe bot ca s-au dus
    Cum sa ghicesti asa dintr-o data
    Unde-ai putea sa ajungi
    Daca nu-ti convine traseul
    Daca au statii prea lungi.
    Femeile autobuz stiu bine
    D-aia tin usa crapata
    Trebuie sa te sui aproape din zbor
    Cum dracu' sa n-o faci lata
    Si daca cumva ceva nu-ti convine
    Si vrei inapoi pe sosea
    Numarul unu: o faci din mers
    Numarul doi: nimeni nu te mai ia
    Asa ca las-o incolo de treaba
    Nu ai cum sa iesi pe jos
    Femeile sunt autobuze
    Dar fara ele stam pe loc."
    eu

    RăspundețiȘtergere
  5. asta care ? daca e vorba de mine iti garantez ca nu sunt in tiparuL cocalarilor .

    RăspundețiȘtergere
  6. cu toate k nu va plac ptipoancele......cu astea iesiti in lume, pe astea le vanati, conteaza doar sa aiba "craci" si sani, nimik in cap, k nu cmv sa va depaseasca; sincer nu cred k va uitati si la fetele care nu sunt asa de "perfecte" da care mai au si creier; sunt de acord cu ce ai scris...doar k intr-un fel, voi "barbatii" va contraziceti singuri; te-ai gandit dk iubita ta nu e in "timpu liber" pitzi???? =)))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. din fericire.....Chello, mai exista si fete fara tone de fond de ten si kre nu se machiaza de fiecare data, fete kre nu ies pe tocuri ci in tenisi, fete care cred in dragoste, fete carora nu le e rusine sa iasa cu parintii la un suc, fete kre prefera sa iasa afara in parc cu prietenii in loc sa vb cu voi pe internet, fete kre sunt normale si nu au pretentii de "papusele Barbie".......si care din pacate nu sunt bagate in seama.....nu sunt destul de "misto" pt voi !!!!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. pai na..cred ca toate femeile trec prin pragul "pitipoancei"..unele-si revin ..altele nu:),,

    RăspundețiȘtergere
  9. @Anonima cine a zis ca nu sunt destul de "misto" pt noi ? te insheli cand faci afirmatii de astea , si eu ies duminica inainte sa plec la iasi cu parintii la o cafea si cand mai am ocazia si cand au si ei liber chiar merg in fiecare sambata la cumparaturi cu maicamea :] si sunt baiat

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog