M-am mutat pe JohnCristea.RO

sâmbătă, 27 iunie 2009

| Piticul din poveste |


Nu-mi permite bunul gust sa incep cu invechita replica, "a fost odata", asta pentru ca piticul nostru traieste in prezent si nu e rupt din basme, nu trebuie sa va rataciti ochii prin zeci de foi pe care mai degraba le-ati rupe, nu trebui sa scoateti nicio moneda din buzunar, si nici macar un card nu va este de folos.

Piticul din poveste, s-a nascut din ploaie, furtuna a bagat teama in el, iar creatorul unic a fost natura. Sa nu credeti ca l-am vazut cum creste si iese la suprafata, doar ciupercile adora hidratarea asta. Aici e vorba de un gen de oameni, de cei care dau impresia fidelitatii, adorand sa asculte gurita ta cum graiete. Acest pitic are sansa sa atraga atentia si sa se prezinte ca fiind de incredere. Poate fi scund de statura, normal, sau sa se loveasca de fiecare tavan, anuntandu-te ca vrea mai putin de doi metri. E un normal, dar isi manifesta instinctele profitoare imediat ce i se da sansa.

E o presa mondena care apare bilunar, sau daca e vorba de ceva mai valoros si care necesita timp, atunci apare anual. Piticul din poveste, este cel mai bun prieten al tau, e parte din relatia ta de cuplu, e vanzatorul cu care stai mai mult de vorba, e psihologul care nu-ti cere bani, e babuta atenta la ceea ce ai tu prin casa, sau chiar familia ce nu-ti arata, dar iti arunca durere prin cateva cuvinte.

Iti e drag de acest pitic, se naste ca sa omoare figuratul si sa faca totul cat mai real. Piticul e ca OTV-ul, face pe prostu', iar asta nu e deloc usor.

Iar in caz de urgente, piticul iti sare in ajutor, iti arata cat de mult ii pasa, plange langa tine, spune ca te intelege, dar la cateva momente iti fuge din brate... mai sunt multe victime pe care trebuie sa le consoleze inainte de a ataca.

Piticule, eu te-am inteles ca ai strategie, dar eu te miros ca pe o pajitura, una invechita si plina de mucegai. Te regasesc prin tejgheaua unui magazin de lux, sau chiar intr-un megamarket, te chinui sa intoxici, esti ca boala lui "calache", doar ca tie nu-ti pasa. Si la final, aprinde-ti o tigara, trage cate putin ca sa nu te ineci si lauda-te ca ai reusit.

Piticul poate deveni o firimitura buna de aruncat la gunoi! Treci cu vedere si piticul va ajunge mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta, parte din blog