M-am mutat pe JohnCristea.RO

luni, 8 iunie 2009

| Cam multa ploaie, vrea cineva? |


Am revenit mai repede pentru ca aici se toarna galeti pline cu stropi de ploaie. Nu ma deranjeaza, imi place, dar excesivul ma sacadeaza. E o imagine ce incepe sa fie bruiata, iar noroiul iese in evidenta. Iar strazile vor rade in plina goliciune. Masinile se vor bucura de stapani mai lefteri, curatenia fiind efectuata la vreo spalatorie din apropiere.

Eu ma pot misca in voie, deocamdata ma ascund de vreme si nu vorbesc prea des despre ea. Se spune ca oamenii cand nu mai au niciun subiect in fata si cand inspiratie s-a irosit, atunci aplica ultima sansa, planul de final, discutiile despre vreme. Un lucru stiut, dar nu realizat. Lasati vremea sa-si faca de cap.

Iar daca pe aici tuna, incep vocile sa tipe la mine, pc-ul vrea sa fie inchis, iar oamenii se retrag, unii invata, altii tocesc, altii se amesteca cu muzica. Eu ma incadrez in contur si imi e teama pentru ca pe ziua de azi nu o sa mai zambeasca nimeni. Doar lumina noptii ne va face cu ochiu'.

O tipa nu stie cat e ceasu', iar alta se balbaie incercand sa-mi comunice ceva. Odihna nu-mi lasa degetele spre relaxare si cred ca am sa fug, prin imprejurimi, va anunt in caz ca ma ratacesc.

Intrebarea mea e daca va vrea cineva sa ma caute, sau iar voi sta ca un fraier asteptand sms-urile sa curga. Am un "inbox full" de la o vreme, dar fiecare are un scop prea materialist. Chestiile astea se pot cumpara de prin magazine, evident cu banii vostri!

Eu traiesc neudat, neexperimentat. Se baga cineva? Vrea cineva ploaie?

3 comentarii:

  1. Momentan nu cred ca vreau ploaie, pentru ca doar de asta se numeste vara, sa fie cald si mult mult soare! :) In Iasi a fost ok azi, chiar extrem de cald.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu vreau ninsoare,zapada...e cam imposibil acum,dar stiu ca va veni si timpul acela cand va ninge,fie cate putin...dar asa imi voi vedea "visul cu ochii...voi vedea "ninsoarea"...pana atunci ma bag la o plimbare pe lac ;).....
    Fie ca sunt sau nu perfect fie ca nu sunt pe placu cuiva sau la toata lumea,sunt cel ce realizez ca gresesc si ca pot multumii pe oricine daca imi este alaturi ,oferind de la sine din ploaie usor usor raze de soare si zile frumoase....deci viata mea e cam ploioasa si ii cam ud si pe altii :(...dar fara intentie....

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog