M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 3 aprilie 2009

| Remixez vise |



Sunt ca o stana de piatra ce iau in brate reveria, sunt blocat, cartofi exagerat de prajiti, ii mananc arsi.

 Sunt clipe ce apartin de alta lume, iar ochii mei devin pasivi. Cand ma vezi ca zambesc de nebun iar privirea mea nu se mai misca, vreau sa ma lasi, sa nu insisti, nu am chef decat de mine, iar tu stiu ca nu vrei sa ma ucizi.

Tic uman pe care cu totii il dobandim in timp, visarea, trairea doar din auzite si satisfactia ce apare doar ca un miros de mancare. Te poti satura din agitatia celorlalti, iar tu poti lua un loc pe scaun, ai nevoie de inspiratie si de putina racoare.

Muzici ascult si remixez vise. Ma inspir din respiratia vecinei de la 6 ce doar mi-o inchipui, sarut ploaia stand in casa cu capu' pe perna, o visez pe ea conectata la mintea mea, piticii devin mari, iar tristii gasesc un motiv de a rade in hohote.

Visul tau poate nu e maret, dar filtrul meu iti poate zapaci viata, cuvintele mele te pot intoarce pe dos, iar istoria e doar un fost. Viitorul paseste prin cuvinte, prin voci de trupuri lipsite, prin bucurii inchipuite, prin relatii prea scurte si prietenii cu scop galant.

Tu imi pasezi brutul, eu il primesc cu placere, apoi plang si rad si nimeni nu vede, in cele din urma rup un colt de foaie, incep sa scriu, produsul sade in bratele tale.

Atacat de necunoscut ma comport ca un prieten si ascult fara ezitare, umila urmare e tintita-n tacere. Si prea josnic sa crezi doar realitatea si prea tampit sa nu visezi. Te stiu, am citit de tine prin povesti.

Iar acul tau imi penetreaza pielea, dar trei cuvinte imi pot rupe inima. Iar pozitivul e cautat pe google, tu stii sa faci doar rau, doar ce e simplu.

Infinite parti patate de cuvinte publicate, o mocirla de negru, un rau omogen ce-si are efectul. Si atunci sa zbieri din rasputeri chiar si cu gura-acoperita, sa plangi in intuneric. 

Speranta a murit in sincron cu tine. [remix negativ]

9 comentarii:

  1. Pozitivul e cautat pe google?!?!?de catre cine? pai daca e cautat pe google d-aia nu-i gasit.si inca ceva:macar merita vecnia de la 6? :) alice

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ai fi stiut cum sa ma pastrezi in viata ta fara a-mi face rau fericirea ar fi fost a ta dar tu nu vrei sa ramai stana de piatra,tu vrei sa ma topesti cu sentimente desi jucai rolul unui prieten,vroiai mai mult decat puteam sa-ti dau in acel moment,ai vrut totul si ai pierdut totul,acum ai ramas doar cu remixul si dezamagirea ca stiu doar sa fac rau pur,iar tu ai stiut doar sa-miraascolesti sufletul insistand sa intri sa iti gasesti si tu un loc,poate asa a fost sa fie >:D< as vrea sa te imbratisez ca sa uti tot si sa iti indec sufletul

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim Imi place interpretarea ta, dar eu ma bazez pe reciproc.

    RăspundețiȘtergere
  4. ai dreptate,cuvintele tale ne intorc pe dos,frumos ca de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Of of leleeeee...Repet:doar cei ce te cunosc macar 0,1 la suta iti inteleg postarile... nu mi plac remixurile-e mai satisfacator originalul iar `trairea din auzite` nu o suport-eu sunt diferita de tine ma definesc prin mine,nu prin altul, visez la Cosmos(nu mi pasa ce crezi tu despre asta) si evit cat pot de mult sa copiez, dar imi caut un EU ce m-ar putea intregi si SPER .ce atata pesimism frate in postul asta ca speranta a pierit si ca oamenii cauta numai negativismul pe net(scandaluri, barfe, asa zise vedete care mai de care `frumos` descrise,crime,violuri,etc)- da e adevarat, dar depinde de fiecare in parte cum isi upgradeaza o zi obisnuita..ce-numai netul exista.ha.scoate capul pe geam sa vezi ce soare si cald este.ia o gura de aer proaspat cu miros de primavara si de copaci infloriti si detaseaza-te de net-iesi la plimbare.pana numar la 3 sa se raceasca scaunul si monitorul sa crape de oftica pentru ca azi nu l-ai privit-ci te ai privit pe tine,ai inteles iauzi la el- la tine- la oricine-nu `insista`-uite ca nu vreau..sa vedem-mori

    PS: Cosmonauta Palie

    RăspundețiȘtergere
  6. Tango ... ritm ciudat de iubire si orgolii ... Toate cuvintele tale au fredonat un tango prin secventele mele mentale ...

    RăspundețiȘtergere
  7. mey Socrate gandesti prea profun knd e aja de simplu :))

    RăspundețiȘtergere
  8. ok,cred ca sunt paralel dar e foarte profund:-|

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog