M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 30 aprilie 2009

| Nu te juca cu prostii |

Nu consuma din imagine !!!

Ce incepe cu "nu" e semn de avertizare. Deja mintea ta trebuie sa-ti creeze imaginea negativului si sa stie sa-l trateze ca atare. Nu poti iesi la aer curat decat atunci cand singuratatea te defineste, asta pentru a evita mirosul neplacut al celor ce cred ca si-au dat cu cel mai scump parfum, desi jegul inca mai persista.

Daca te joci cu "ei" te declari inchis in cusca lor. Ei nu stiu sa se "joace", ei omoara tot ce e nou si pare superior, ei ignora "resturile" si doar inteligenta lor conteaza, chiar daca ea tinde spre zero.

Muzica lor e de jucarie, desi se vinde mai ceva decat un covrig cald. Nu ma iau de manelisti, desi uneori ma tenteaza. Curand am sa le dau in "cap" cu un post si am sa-mi spun parerea mea, promit ca am sa dau accept si comment-urile ce au un caracter vulgar.

Prosti suntem cu totii, dar nu toti promovam prostia. Nu-mi mai place marfa targului, parca au innebunit cu totii, turbarea e pe buzele multora, infectia banului acapareaza femeile frumoase, iar geniile au inceput sa zaca si sa astepte pana dupa 40 de ani.

Youtube-ul merge pe o logica simpla. Prosti sau destepti, vrem sa va avem printre noi. Noi va iubim pe toti si vrem upload-uri in prostie. Vizualizarile cu sase zerouri in coada sunt in speta variante tampite ce au tag-uri atragatoare. Obsedatul nu o sa aiba parte decat de senzatii orgasmice in castile adanc introduse in urechi, ca sa nu-l auda vecinii, si poate de cateva pizdulici umezite, dar din pacate cenzurate. Placute sunt momentele in care utilizatorul se incalzeste si tipa e aproape de "golire", iar radical se instaureaza starea de cutremur necontrolat, iar filmuletul este "atacat", o reclama usuca fiecare hormon intinzand-l pe sarma. Urmeaza alte cautari, un debil mintal, obisnuit si comercial.

Si multe jocuri pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani au acum parte de jocuri dintre cele mai stupide. Noi nu mai avem idei, noi futem internetul si cladim prospetimea prostiei, noi iritam noua generatie si o inconjuram de vulgaritate. Si tot noi o sa ne vaitam cand o sa fim vinovati pentru ploaia de prostie ce o sa ne ude pe toti.

Umezirea e deja in extindere. Pana si un copil de 8 anisori stie sa scrie la pc, se pricepe chiar si la facut bani, 5 euro ca sa-si arate "sexul", maine se vor inventa bordeluri "pedofilice", maine prostia va avea un gust mai "crud".

Nu te scarbi, nu inceta sa citesti ce-ti scriu, e adevarul pur, nu e nimic care sa fie suspect, rugamintea mea e sa nu te infectezi.

Si acum a mai aparut in lumea "mondena" si gripa porcina, si imi doresc ca porcii sa raceasca, eu sunt vaccinat, si cica asta e o alta problema.

Si Kiss Fm nu mai ascult dimineata pentru ca "marele" sef Serban a inceput sa aiba ticuri mai ceva decat un incepator, cred ca i s-a ridicat tensiunea, "o sufletelul meu". Si parca e deja fumata chestia asta, dar lui mereu ii sta pe limba. Ma inclin in fata FM-ului, "domnu' Dan, dar ce cap mare are carcotasul asta".

Nimicuri, tampenii, prostioare la nivel ceresc, un national tipic romanesc.

Prostie, prostitutie, ratati promovati in floare, religii si conceptii calcate-n picioare, totul prin publicitate.

P.S. Un prost nu joaca sah, ci se chinuie sa "futa" regina.

11 comentarii:

  1. Eu nu cred ca apucam vremurile astea[-(
    O sa fim morti deja. Eu de gripa porcina:))))
    In 2012 cica murim sigur8-)...:-?....sau poate "avansam" prea rapid si apucam si "vremurile" descrise de tine.
    Pfff....ce vorbesc eu:|
    Cam asta e realitatea, eu inca sunt in puffulets:"> ca un copil ce sunt si nu stiu toate astea...dar Dumnezeu sa ma fereasca ca am vazut suficiente:|

    RăspundețiȘtergere
  2. Viziunea de tip nihilista a autorului acestui text ma degusta, ca de altfel tot ce e nihilist. mi se pare de o rara lasitate sa condamni fara sa vii cu solutii care sa fie plauzibile. cat despre veridicitatea continutului, e ca si atunci cand extragi o masea stricata si te uiti in mana si zici "ce dantura sticata am" uitand de ceilalti dinti. e bn sa depistam prostia ce vrea sa parvina la gradul de valoare, e ca si caria care va afecta si ceilalti dinti sanatosi, dar e de neconceput o generalizare si o privire pesimista asupra intregului . tu insusi postand intr un exemplu pozitiv doar pt ca sesizezi ceva ce si ceilalti vad, e nejustificabil, consider ca textul este o exagerare determinata si de un orizont ingust al celui ce a postat textul, probabil aflat intr o usoara depresie .:* pt ozana

    RăspundețiȘtergere
  3. @rusuro1 De asta imi era teama, de oameni ce cred ca spalatul albeste orice dinte. Nu's depresiv, nu acum, pesimit deloc, doar ca sunt interesat daca firma cuvintelor tale iti spala toate pacatele.

    RăspundețiȘtergere
  4. ma tem ca nu ma i inteles, iar pesimismul te defineste, nu vreau sa tin vre un discurs filosofic prin care sa te combat , fii doar mai optimist , si incerca sa dai solutii pt tot ce te deranjeaza nu doar sesiza!

    RăspundețiȘtergere
  5. @rusuro1 Ma amuzi, solutii sunt peste tot in lumea asta, nu ai sa ma omori in vreun discurs filozofic, ci am sa te redirectionez spre alte posturi aflate tot pe blogul asta. Daca tu chiar vrei ceva anume, doar cauta, atat.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am citit textul tau si am emis judecati bazate pe suficienta proprie a textului. evident ca lumea e plina de solutii dar textul tau nu da nici una , si daca vroiam solutii sa vad , iti ofeream eu . am adus in discutie textul si doar textul cu ce oferea el si l am comentat. ce ai zice daca o fata ar vrea sa te sarute si tu i ai zice:"sunt atatia baieti..."?astfel imi zici tu sa caut in alta parte solutii , refuzi sa te implici , refuzi sa fi "sarutat"...raman la ideea ca esti pesimist ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. @rusuro1 Ar fi buna replica ta, doar ca eu ti-am spus sa cauti aici, pe blog. Acum am vrut sa scriu despre jocul prostilor, nu sunt toti atat de informati ca si tine, un om nu mai mare de 25 de ani. Eu vreau sa ma sarute, dar intai vreau sa-mi caute dorinta, poate am mintea la o alta.

    RăspundețiȘtergere
  8. si unde e libertatea cuvintelor?
    Adica stii daca nu-ti place poti schimba canalul pana la urma..de asta avem toti cate o telecomanda..
    si pana la urma solutia o poti gasi si singur..ma rog..daca te duce capu'

    RăspundețiȘtergere
  9. Din nefericire ai dreptate in mare parte,dar ti-amintesti cand ziceam ca "stomacul" meu e diferit si nu vrea sa accepte multe,si-mi ziceai ca de una singura nu se poate.Uite ca eu inca nu renunt si sper sa mai fie altii ca mine( un exemplu : nu ascult manele,si daca merg undeva cu amicii ei stiind asta zic"ba,alice nu aculta manele,clar azi nu ascultam nici noi",stu ca apoi cand nu sunt eu n-or sa renunte la ascultat,dar macar am incercat).Si mai am eu de mica o vorba "te pui la mintea prostului,esti mai prost ca el".E liber fiecare sa gandeasca cum vrea si sa faca ce vrea(in limita legii spuneam candva,dar m-am convins ca nu-i asa pt unii).Proful de psihologie ne zicea candva ca omul isi incarca memoria cu tot felul de nimicuri si prostii;uite ca la mine pana si memoria refuza sa se lase incarcata de tampenii difuzate la tv(dupa mine tv-ul prosteste lumea),pe mine nu ma intereseaza ce a facut sexy braileanca,naomi sau altii ca astia(special am scris numele cu litere mici);poate ca nu-s "trendy" sau cool,fiindca nu stu astea,dar nu-mi pasa.Am aberat destul pe aici,doar atat mai vreau sa-ti zic: am recunoscut din momentul in care am inceput sa gandesc ca "m-am nascut proasta si traiesc sa ma destept"

    RăspundețiȘtergere
  10. daca urmarim fiecare comentariu, gasim vadit ca fiecare "comentator" are dreptate in felul lui/ei. este greu sa decidem daca un articol este bun sau rau din cauza diferentei unice a persoanelor umane privind mediul socio-cultural in care s-a format. unul zice "x este mov", altul zice "x este lily", al treilea zicea "x este purple". discursul pe care l-a propus DJ John este bun daca ar fi si cititori capabili sa tina un discurs - sa zicem - filosofic. or discursul filosofic inseamna mai mult decat "nu e bun articolul, esti nihilist, prezinta solutii etc.". pai daca asa ar fi fost discursul inteligent de la inceputurile gandirii, apoi Nietzche nu ar fi avut nici o noima pe lumea asta, nici Cioran, nici Dostoievski (cel mai mare romancier clasic rus) - nici unul din acesti trei grei ai lumii nu au prezentat solutii ad-litteram. hai sa ne uitam putin si in gradina noastra inainte de a ne caca in a altora.

    RăspundețiȘtergere
  11. "Fiecare om poseda un anumit orizont . Cand acesta se ingusteaza si devine infinit de mic , el se transforma in punct. Si atunci omul zice:"Acesta este punctul meu de vedere""(David Hilbert)Asfel de ingustari ale orizonturilor observ si in unele comentarii.Discurs filosofic poate fi considerat orice discurs care iti zice :"trebuie sa faci asa" sau "asa este" moralizand , etichetand si emitand prejudecati, finetea lor le clasifica aducandu le in prim plan sau negandule.Cat despre acei "grei" pe care inferioris nu cred ca are prea multe idei sau carti citite ale lor, zic doar "Moarte idolilor!".Si pun intrebarea : ce e prostia? lucrul pe care nu l faci? care te lezeaza intr un fel?sau o prejudecata fondata doar pe o proprie iritare? cretini da, prosti nu!low iq, nimic altceva!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog