M-am mutat pe JohnCristea.RO

sâmbătă, 11 aprilie 2009

| Memorie de crocodil |


Inspiratia imi vine exact atunci cand interactionez cu cei din jurul meu, cand se produce un efect si restul decurge de la sine. Comunicarea nu e deloc "castrata" de amintiri si poate exprima orice. Detaliile exagerate isi fac aparitia si le gasesesc rostul.

Poate ca anumite nume le uit si nici pe tine nu mai stiu cum te cheama. Posibil te-am vazut de cateva ori si nu-ti mai retin imaginea, dar gesturile, mimica, precum si vocea sunt mereu stocate in hard-ul meu lipsit de virtual.

Un sms ce a zacut ceva timp prin telefonul meu ti-l pot dicta cu voce tare si cu ochii inchisi, detalii despre cum zambeai sau cat de mult ai plans in ziua aceea iti pot da, poate ca am observat si unghia ta rupta, dar si felul in care tremurai din diferite motive. Nu era deloc frig afara. Si chiar si noapte fiind, mintea mea nu s-a dus la culcare, memoria si-a strans doar o parte din ustensile, iar cateva mereu au fost la datorie.

Pot ghici la ce te gandesti, dar presupunerea e partea mai placuta. Pot zace intr-o balta de lacrimi si la o clipa sa ma bufneasca rasu'. Starea mea e excelenta pentru a stoca date. Memoria e imposibil de a ajunge in stadiu de "full", si asta e un motiv bun pentru a-mi trai viata.

Nu m-am interesat daca un crocodil e capabil de mai multe amintiri decat mine, stiu doar ca si dupa zece ani e capabil sa-si cunoasca presupusa "victima".

Am amintiri ce trec de numarul stelelor, traiesc cu gandu' la clipa urmatoare, iar prezentul e in stare de noi amintiri. Cel mai placut moment al meu a fost situat nu acum multa vreme, dar cum timpul e la fel de pretios ca si viata ma contrazic, a fost de muuuuult, aproape am uitat.

Tu esti ca si mine, un trecator prin multe primaveri, sa nu visezi la urmatorul stadiu, va fi canicula, iar dupa nebunie vei ramane doar cu amintirea.

4 comentarii:

 1. Amintirea e singurul rai din care nu putem fi izgoniţi","Amintirea este lucrul cel mai frumos al uitării".Daca nu ai avea amintiri,nu cred ca ai fi om.alice

  RăspundețiȘtergere
 2. Iti place sa ataci,dar nu ti ai gasit momentul pentru ca m-ai dezamagit.de ce faci asta? ma vei recunoaste dupa 10 ani.ah. Eu zic ca nu, mai degraba eu pe tine....

  B.C.

  RăspundețiȘtergere
 3. @B.C. Dupa 10 ani ? Doar daca te incadrezi in categoria "nu pot uita".

  RăspundețiȘtergere
 4. Pai bine bine..ma incadrez sau nu?

  B.C.

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog