M-am mutat pe JohnCristea.RO

luni, 6 aprilie 2009

| Bucuresti, bufet suedez |


Cam tarzie trezirea mea, nici nu ma pot justifica, iar inventiile mele sunt reduse, imaginatia nu-mi graieste si nu cred ca as putea sa exprim si sa dezvalui mai mult din starea mea.

Bucuresti, mica noastra tinta, dorinta multor nebuni si credinta ca acolo se va gasi un viitor mai bun, un viitor ce rasuna de ceva vreme si care te poate lansa spre tinta ta. Aparentele spun ca niciodata nu ai sa stagnezi, ci evolutia ta va fi treptata, dar buna.

Mie-mi place Bucurestiul, e bufetul meu suedez. Locul in care se aduna toata ingredientele si de unde pot alege fara prea multe calori.

Mancarurile sunt diversificate, unele ascund surprize, altele dauneaza in mod constant. Cea mai noua achizitie provoaca efect laxativ si se expune in realitate printr-o lupta continua cu imposibilul.

Totusi recunosc, acolo poti gasi un pic de ratacire, te poti ameti si nimeni sa nu te cunoasca. Poti avea 5 amante si chiar si o nunta fastuoasa cu o a 6-a. E simpatica lumea, dar trista la prima vedere. 

Bufetul suedez e intins pana la regasirea ta. Imediat cum scapi e nevoie sa te indrepti spre casa, mintea ta spune ca directia e alta, te contrazici si nu mai vrei. Ai mancat deja prea mult, nu vrei sa-ti ingrasi mintea, te retragi sa dormi.

Dar te-ai indragostit, si aici vorbesc despre mine. E poluat intreg bufetul, dar e populat de ochisori ce-mi plac. Sursele lor sunt nelimitate, iar cand privirea ta e solicitata in masa, ai sansa sa alegi ceea ce-ti place. Vei avea parte de tachinare fara limite, mintea ta va fi martora la "executie".

Iar bufetul suedez il poti compara cu un bordel intr-un hotel de lux, ai voie doar cu una si toate-ti plac. "La naiba", unde e speciala?

Ma duc, ma retrag, revin atunci cand imi iese in cale.

12 comentarii:

  1. =))

    fetite dulci ca-n bucuresti
    in toata lumea nu gasesti
    priveste drept in ochii lor
    si-ai sa citesti povesti de-amor.

    povestea lor nevinovata
    el un baiat iubea o fata
    cum ai putea sa nu iubesti
    fetitele din bucuresti

    povestea lor nevinovata
    el un baiat iubea o fata
    cum ai putea sa nu iubesti
    fetitele..................
    fetitele..................
    fetitele din bucurestï!!


    nostalgic mai esti :P


    noi femeiele aste ... nu o sa intelegi nicio data crede_ma:P

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dj John :P graba asta , nu e vina mea comenturile la posturile tale odata trimise nu mai pot fi corectate ...esti ipocrit nene

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi plac doar cateva chestii in Bucuresti,dar poate ca nici celora carora le place Bucurestiul,nu le place locul care-mi place mie.
    "Nu ştiu de ce, pe cât m-afund în viaţă
    mă simt atras de fleacuri omeneşti,
    şi-mi place-n anotimpul de vacanşă
    să-ntârzii, să rămân în Bucureşti...
    ....................................
    Mă pregătesc să fug din nou în ţară
    şi să ciştig aripi dumnezeieşti,
    să pot gusta melancolia toamnei
    în fiecare colţ de Bucureşti."(Indragostit de Bucuresti-Adrian Paunescu,parca in 1989 a scris-o,daca imi amintesc bine,citeste-o toata daca vrei).Alice

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt un ipocrit al momentului, dar sunt incarcat cu rabdare si atentie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi place mult Bucurestiul. :) Cred ca depinde foarte mult daca iti place unde locuiesti si in functie de personalitatea ta. Eu n-as putea trai in mediul rural nici moarta, chiar daca as avea toate utilitatile asemanatoare cu cele din mediul urban. Imi place sa imi privesc vecinii cand se cearta pe locurile de parcare, babuta de la 7 care ii cearta mereu pe copii pentru ca deseneaza pe asfalt si chiar ador sa ma trezeasca un claxon dimineata.:)

    I love Bucharest!

    RăspundețiȘtergere
  6. salut facem un banner excahge,sau daca nu vrei banner poate un link exchange???

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu stiu ce vrea sa zica Tipul asta:) , Am ajuns sa-i fiu eu sursa de inspiratie pentru blog si nu numai,dar hai treaca mearga ;).
    Pai bine ma John cum sa nu fie ma fain in Bucuresti? Unde mai bei tu RedBull cu 50 bani la aparat si te plimbi cu ratb impreuna cu ai nostri controlori fara sa iei amenda,si mai pui ca iese si cu mistouri.
    Aici totul e posibil,ideea e sa te implici,deseori pana si eu sunt descurajat,dar incerc sa ma mentin,daca si am suport...de provincie ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Intra si la mine pe blog daca vrei

    RăspundețiȘtergere
  9. @PACO Nu as putea refuza o astfel de invitatie...

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand locuiam in Ploiesti visam la viata din Bucuresti. Imi place agitatia, imi place sa ies la orice ora afara din casa si sa vad activitate in jurul meu. Si aici am parte de asa ceva. Pot sa merg oricand in club, de luni pana duminica, lucru pe care la Ploiesti nu prea aveam unde. Si ma refer la club in adevaratul sens al cuvantului. Dar dupa vreo doi ani de Bucuresti... ti se cam taie cheful uneori. Si mi-e asa dor de Ploiesti. Acum ii vad lucrurile bune... Ploiestiul mi se pare un oras intim, ma simt ca intr-o familie acolo... Dar hai ca am aberat si am deviat de la postul tau... Vorbeai de Bucuresti. Da, e foarte misto in Bucuresti. Alta viata in jurul tau...

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog