M-am mutat pe JohnCristea.RO

sâmbătă, 28 martie 2009

| Nemultumiri de moment |


Acest post este in intregime dedicat frustrarilor mele ce-mi vajaie prin cap cateva secunde intr-o singura viata. 

Mor de frig si nu e vinovat nimeni, ci doar eu cel ce sunt fudul si nu am chef sa ma imbrac asa cum trebuie. Am standarde de care nu ma pot detasa, stiu, am o problema.

Ma doare stomacul si asta pentru ca am mancat ceea ce nu trebuia si pentru ca m-am abtinut si nu am zis nimic, am redus totul la tacere si acum sufar doar eu. Ma plang, nu plang.

Trebuia ca istetul primar Volosevici sa intrerupa si el doi douzeciul prizelor noastre pentru o ora, dar nu cred ca a stiut prea multa engleza si traducerea pentru Earth Hour i-a fost imposibila. Sau poate ca lumea d'aia l-a si votat, pentru prostie si putin fotbal, stuff, Mc Donald's.

Imi e tare greu sa spun ca ma simt bine, desi nu-mi lipseste nimic, probabil trebuie sa mai dau si altora ca sa fiu intr-un fel de "echilibru".

Sa nu mai prind nespalati in mijloacele de transport in comun. Sa nu mai vad nemancati ce atenteaza la buzunarele altora si nici tristi fara motiv.

Sa nu mai planga nimeni decat de fericire si sa respiram un aer fara tutun.

Sa faca toata lumea cunostinta cu apa si sapunul, ba chiar si cu periuta de dinti. Sa nu mai "glojgaie" guma de mestecat, ci sa se duca la un dentist.

Sa ninga afara atunci cand trebuie si sa fie cald la vara. 

Dorinte si nemultumiri de moment, si prea scarbos sa cred ca mai suport. Si greu sa cred ca se schimba totul intr-o clipa.

Si ma oftic ca altii pot, noi nici macar nu incercam.

4 comentarii:

  1. fiekre avem nemultumirile noastre john,lasa k trec.tu ai standarde?eu am principii:),sper sa-mi treaca(mi-ai zs si tu kndva cv legat de asta).n-am nicio treaba cu volosevici(si sti dc),dar sincer dk stingea lumina s trezeau altii k erau frustrati,sau cum zicea cineva"ne lua ceausescu lumina atat de des,inkt noi am salvat pamantul demult".nu te enrva,faci riduri :)...alice

    RăspundețiȘtergere
  2. mda..toata lumea e nemultumita... unii nu se spala pentru ca s niste putori si se neglijeaza, alti nu se spala pentru ca nu au cu ce sa si procure un sapun sa nu mai zic de deodorante care au rolul lor, sa nu mai zic de detergent de rufe creme parfumuri pasta de dinti smd.(aaaa sunt unii care se parfumeaza peste transpiratie-asta e partea grava). nu stiai ca romanii spre deosebire de alte natii sunt pe un loc indepartat in ceea ce priveste ingrijirea personala.ce poti face tu singur ca sa i convingi sa se spele. raspunsul e nimik;) poti sa fi si un exemplu bun ca degeaba, poti sa umblii cu masca cu tub de oxigen si rien..pe unii nu i intereseaza.. in fine...ideea e ca nu mi-a convenit ca de ziua mea sa sting lumina si majorit oamenilor din orasul asta mic nu a stins nimic,deci puteau sa ne ia ei energia electrica daca tineau dinadins sa economiseasca si cu asta pun punct

    PS: nemultumirea mea este ca ...de fapt dezamagirea mea e ca cei care ma cunosteau de ani de zile(rude prieteni colegi) au uitat de ziua mea de nastere.asta imi demonstreaza ca ar trebui sa ma iubesc si mai mult decat ma iubesc in sec asta, eu contez si atat..restul e doar un rest

    RăspundețiȘtergere
  3. oricate ar avea omul el mereu aspira spre mai mult..zi-mi ca sti vreo persoana fericita pe deplin..tot parca mai e ceva care si-ar dori sa aiba :)

    RăspundețiȘtergere
  4. E bine ca uitam de nemultumiri si profitam de partea buna, esentiala pentru clipe furate si simple , neintelese de fericire:D


    Foarte romantica sunt ;;):)))



    Ignoranta face multe...bune si rele:-? Si in cazu`asta e bine sa mai ignori un picutz ca sa nu "suferi" prea mult:)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog