M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 1 martie 2009

| Despre idioti, prosti si tarani |


Imi e un pic jena sa scriu despre asa ceva. Parca nu pot inghiti mental ceea ce voi scrie si parca nu as vrea sa-ti provoc si tie starea mocirla nenorocita.

Zvonuri ce le prind din zbor si verificand imi dau seama ca sunt realitati nespuse. As taia o bucata din viata s-o bat in cuie, s-o vada oricine. Mai tarziu un bocanc ce-mi loveste trupul, un pumn ce imi da senzatia gustului de menta combinat cu durere. O ameteala ce proneste de la prea multa idiotenie si un calmant ce ma pune in balanta.

Trantit in mijloc nu pot nici sa urc, nici sa cobor. Zgmote din toate partile si cuvinte vulgare ce se aud prin pereti. O creatie demonica ce se apropie de mine, un termopan ce ma face sa fiu departe de tot si o perna rece ce imi spune ca eu doar visez.

Un taran ce are castile in urechile pline de clei, o mutra mult prea sifonata ce nu pupa niciodata o masina de calcat, un zgomot provocat de ritmul unei tampite manele, totul o mare prostie.

Un idiot ce scuipa in disperare si la doi pasi mai trage si o tigare. Un miros ce il gasesti pe scaunul din autobuz si-n spate si-n fata. Fete palide si triste ce nu cred in nimic si nici nu merita. Copii rupti de realitate ce isi bat parintii, sau mai bine spus, animale ce nu si-au gasit cusca.

Minti "tratate" cu sange si umplute de idei lichide. Un prost ce se face ca citeste, o mireasa mult prea tavnoasa, un calugar ce are pagini cu femei goale, un tigan ce vrea sa se dea roman in tari straine, un Marius Moga ceva mai "copiator", o pitipoanca un pic cam stirba, o injuratura fara rost, totul despre idioti.

Ratati ce se enerveaza si le tremura carnea, obsedati ce stiu doar sa faca rau, ofticati ce isi incurca viata, ambitiosi ce au ambitii prea mari, mos craciun in varianta iepureasca, un gay dandu-se la o femeie, o masina "tunata" intr-un parc, o lumina tipatoare intr-un loc minunat, barfitori ce au uitat de periuta de dinti...

Mucosi ce nu-si sterg nasu' si ce au "pofta" de mai mult. Nespalati ce poarta o pereche de ciorapi timp indelungat. 

Iubiri ce au scop general banii, si cheliosi ce sustin "monicutze". Un fustangiu ce spune mereu "te iubesc". Dependenti de nimic ce vor sa se afirme cu... nimic.

Totul e in lumea asta, undeva, oriunde. Eu, pe o banca si restu' imagini in cuvinte...

10 comentarii:

  1. La prima impresie, mi'a placut ce ai postat azi..dar ai cam degenerat subiectul..ai fost un pic cam vulgar si agresiv in limbaj..putin rasist..dar e ok.
    Iti inteleg cateodata nelinistea,suferinta..provocata de cei din jur..nu stiu daca ai observat cand se apuca unii sa se ia de tine..eu imi vad de treaba mea pentru ca nu imi sta in fire sa fac ceea ce fac si ei..cu toate ca stau cu ei, barfesc cu ei..dar nu m'as considera niciodata una dintre sutele de oi dintr-o turma..am cam degenerat si eu un pic..dar astia suntem.
    Lumea in ziua de azi nu mai este deloc prietenoasa, este un haos total. Asta e tara in care traim.
    Iti doresc o seara placuta, creativul meu coleg;)

    RăspundețiȘtergere
  2. dak nu scriai de monica shi manele navea farmec :P

    RăspundețiȘtergere
  3. ma asteptam sa gasesc printre paginile tale ceva despre primavara,martisor sau un nou inceput..am fost putin socata cand am vazut ceea ce ai scris..dar sunt de accord cu tine...e o lume ce ma dezgusta,ma sufoca cu vorba si minciunile ei...unii viseaza la ceva frumos,o lume perfecta caci realitatea ii nemultumeste si incearca sa gaseasca o alinare in vise...sau mai nou droguri...eu am ramas f uimita cand am vazut cat de materialiste sunt fetele pe care le cunosc 'iubesc' doar pt banii partenerului si cadouri..daca asta e iubire prefer sa stau singra toata viata decat sa fie doar o forma...mai bn sa fii realist decat sa stai undeva sus printre vise si halucinatii si cand te trezesti sa ai un soc puternic si sa nu iti mai revii..

    RăspundețiȘtergere
  4. nush, dar am impresia k aici te-ai descarcat un pik...ti-ai sp cuvantul in ceea ce priveste ce ti se intampla tie....

    bafta in continuare;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Cristin@ Asta era si ideea, tocmai d'aia, eu si tu, mie mi se-ntampla, iar tu trebuie sa stii...

    RăspundețiȘtergere
  6. asta e lumea in kre traim,desi sunt de acord cu tine,mereu m-am intrebat ce legatura e intre prosti,idioti,etc si tarani!?!?nu am inteles niciodata...sunt multi tarani mai "domni" k altii...alice

    RăspundețiȘtergere
  7. ne pierdem in lumea asta nebuna si de neinteles, ne zbatem sa putem sa ne desprindem de "mizeria" de pe strada.....pana la urma e lupta fiecaruia dintre noi......restu "imagini in cuvinte"......

    RăspundețiȘtergere
  8. ai perfecta dreptate,mai ales ca aici unde suntem noi vedem zilnic acesti tarani si idioti si pitipoance,cocalari si fitze si multe mult mai urate

    RăspundețiȘtergere
  9. ba prosi santezi voi..
    ce drak dak noi facem mai multa traba ca voi si de asta suntem murdari nu mai avem timp
    Voi stati linistiti si plimbati mata si cainele .ps:prosti ai drak dar dak ai fi u in locul meu

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog