M-am mutat pe JohnCristea.RO

sâmbătă, 31 ianuarie 2009

| Prietenii se vand la licitatie |


Raman uimit cand vad ce cauta lumea pe google. Lumea incetineste pentru moment si incepe sa caute prieteni. Sunt simple cuvinte gen "caut prieteni adevarati", sau " cineva sa ma iubeasca". De inteles este ca solicitarea vine spre cuvantul prieten.

In ziua de azi exista tot felul de site-uri. Cei mai multi dintre noi ne-am ratacit poze pe hi5, sau pe netlog, comunitati ce dau roade in toate categoriile. Sexualitatea e la mare cautare, la fel ca si asa numitii prieteni, ce au doza de perversitate peste limita bunului simt.

Nu ii cunosti de nici macar zece minute si au pretentia sa ai incredere in ei. Unii te critica, altii vor sa fii "the best", cel mai bun prieten al lor.

Sunt putini cei ce vor sa expuna ceva serios pe net-ul asta. Rugamintea mea e sa nu dai crezare oricarei persoane ce afirma ceva. Cerceteaza cu atentie, ca profitarea sa fie minima.

Cine stie cum te trezesti pe youtube sau alte site-uri ce-ti pot hosta "imaginea". Prietenii ii poti cauta oriunde, cei adevarati sunt cam ascunsi si nu se afirma atat de usor.

Mai e o problema, depinde ce cauti pe net, pentru ca nu te pot acuza eu de nimic, dar sper sa nu te vinzi intr-o simpla licitatie si sa crezi ca daca te dai altcineva esti mai interesant.

Daca nu esti gigolo atunci nu incerca sa pari, daca nu esti frumoasa spune de la inceput, iar daca nu te duce mintea s-ar putea sa te dai de gol din scrierile mult prea "intrerupte".

Prietenii adevarati trebuie sa-i numeri pe degetele de la o mana, fara ca ei sa stie, trebuie sa nu se creada si sa nu se numeasca singuri in "functie", ci doar mintea ta sa judece totul in taina.

Acum e mai simplu, nu? Ai doar cativa prieteni ce stau ascunsi, ceilalti vor doar o parte din profitul tau, de orice fel ar fi el. Ai sa fii surprins cati stiu sa zica si sa faca, ca mai apoi sa-ti scoata ochii, doar ca sa para mai interesanti.

Multumim celor ce inventeaza comunitatile online. Si le facem reclama absoluta. Messenger-ul nu-l uitam, rementionam hi5-ul (haifaivul), netlog-ul pe care mi-am facut de curand cont, si toate ramasitele ce inca nu au un trafic asa ridicat.


Dar tu, cel ce iar ti-ai obosit ochii sa-mi citesti blog-ul, esti capabil sa ai prieteni adevarati si fara licitatii ? 

Astept...

8 comentarii:

  1. categoric da! oricine poate avea prieteni adevarati si fara licitatii!! si , dupa parerea mea tre sa fi prea prost sa consideri prieten o pers cu care stai d vb p net ...doar p net ..un prieten e o persoana pe care o cunosti f bine ..ii cunostii reactiile in majoritatea situatiilor...stii ce ii place si ce nu ; ce-si doreste !! deci "prietenii se vand la licitatie" = 0...nu exista asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe mess sau hi5 degeaba ai sute de prieteni..nu ai cum sa ii cunosti pe toti..nu poti sa spui ca aia sunt prietenii tai..

    RăspundețiȘtergere
  3. 160 de persoane in lista de mess....cei mai multi nu te cumosc si nu ii cunosti. Nu ii poti considera prieteni.... oricat de mult ai vb cu ei....sunt doar persoane cu care te intelegi .... bn...chiat ft bn....prin intermediu internetului. E absurd sa te atasezi de un calculator si sa ti la el k la un prieten!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. pai km ai dreptate,k d obicei.tata imi zicea kndva k dk o sa am 3 prieteni adevarati in viata am sa fiu un om fericit;si avea dreptate.sa multumim hi5 sau messengerului?!eu zic k nu;dupa mn astea "ucid" multe sentimente adevarate,dar asta e doar parerea mea...felicitari john...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. mess hi5 blog etc...buna postarea e ceva deja stiut,cunoscut..nimic woooow.Intrebarea mea este: tu ai adevarati prieteni?

    RăspundețiȘtergere
  6. Incerc sa cred ca am, dar nu pe net. Nu e nimic wooow in ceea ce am scris, deci nu trebuia sa mai precizezi lucrul asta. Eu doar reaminteam ceva ce trebuia stiut.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ceea ce uitam de obicei e ca prietenul nostru cel mai bun e propriul nostru ego... nu sunt o fiinta solitara, nicidecum, numai ca pentru a cere cuiva sa te iubeasca... chiar si ca prieten(a)... sau sa aiba incredere in tine, trebuie sa te iubesti si sa te increzi in tine intai, nu? Si acum vine intrebarea mea: cum poti pretinde cuiva sa iti fie prieten neconditionat daca tu singur te dezamagesti uneori?...

    RăspundețiȘtergere
  8. Prietenii adevarati ii gasesti unde nu te astepti si cand nu te astepti.

    Pe mess, hi5, etc...te astepti:)) pt k d`asta iti faci cont:P si incepi sa cauti persoane.

    Raspuns: am :)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog