M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 27 ianuarie 2009

| Crima perfecta |


Trebuie sa fii dus cu capu' bine de tot ca sa te poti gandi la asa ceva. Am invatat ca nu exista nimic perfect in lumea asta, dar cei tacuti pot face multe.

Avem minti bolnave ce se pricep sa omoare sufletele. Raman pe lumea asta doar gramezi de furnici ce fug din loc in loc si nu stiu care le e scopul. Nu au nicio vina, ci doar suferinta face ca pata de sange sa se prelinga, sa se usuce si sa-si arate o noua forma.

Criminalii vin din toate partile. Noi oamenii ne dezvoltam instinctul de a decide pentru altii, desi nu ar trebui sa punem accent decat pe viata noastra. Invartim cutitul in rana ca sa-i facem pe altii sa planga.

Lasam trupul sa supravietuiasca, inca se mai clatina si lasa o dara in urma. Traieste, dar urmele sunt vizibile. 

Zambeste! Ai omorat iubirea si perfectiunea. Crima perfecta e legata de tine, esti si martor si vinovat. I-ai izolat sufletul, l-ai trantit de peretii amintirilor si l-ai legat de tine. Te-ai pus pe ganduri negre si ti-ai schimbat infatisarea. Vocea ta putin timida a devenit depresiva, te-ai taiat in baie, dar a fost doar de proba, adevaratele incercari au venit pe modelul unui suflet curat.

Nimeni nu va cunoste  prezentul ce tu-l faci sa treaca. A inceput sa sangereze si iti place. Ai mintea diabolica si lasi lacrimile sa se verse. Esti atent ca totul sa mearga ca in demonicul tau vis.

Incepi sa tai de pe o lunga lista tachinarile si pedepsele pe care le-ai aplicat, iar sufletul le-a executat. Scupi si parca vantul schimba directia, te privesti in oglinda si vezi cum te-ai manjit de sange. Nu-ti pasa, ramai la starea dementei si continui.

Te opresti cand nu mai misca, cand satisfactia e indeplinita si cand mintea ta a transformat placerea de moment in durerea si moartea unui suflet.

Zace in ecoul de cuvinte ce ar trebui dat pe silentios, ochii raman inca deschisi si ar vrea sa spuna ca traieste. 

Esti minunea unui negativ, ai reusit sa faci un suflet sa te iubeasca si l-ai patat de sange, l-ai smuls din locul lui...a ramas doar un gol...

Era doar un suflet... l-ai omorat in noapte.

10 comentarii:

 1. atent/ atenta..o mica sugestie..:)...imi place postu

  RăspundețiȘtergere
 2. nu e vorba de sufletul tau, nu ?

  RăspundețiȘtergere
 3. E prima data cand dau peste blogul tau. Acel tudin titlu este cu dublu sens. Noi, oamenii de rand si ea, fiinta iubita. Fiecare persoana ce ne inconjuara lasa o pata in sufletul nostru,dar depinde de caracterul fiecaruia si de comportament, in ce culori stie sa isi lase amintirea. Singura noastra solutie este aceea de a le pune culori sau non-culori la dispozitie. Doar artistii pot manui cu gratie si eleganta curcubeul.

  RăspundețiȘtergere
 4. ai dreptate,avem minti bolnave,dar c t faci knd sunt asa d bolnave inkt de dragul altora ne facem rau noua si renuntam sa traim pentru noi,sperand k totusi kndva va fi bn..."am uitat d mult tot ce-i frumos/am uitat sa mai iubim/existam,dar nu traim/ne grabim sa murim"(ana maria-3 secunde)...imi place mult c scrii tu aici...:)

  RăspundețiȘtergere
 5. dus rau chiar, am specificat de la inceput...

  RăspundețiȘtergere
 6. ma...e interesanth ce scrii...pe bune:D chiar am ramas asa...:| :P
  tine o toth asha>:D<
  aa...si imi place aspectul blogului:x :d
  >:D< :P

  RăspundețiȘtergere
 7. te pierzi in amanunte sau ganduri din dorinta de a fi original.

  RăspundețiȘtergere
 8. crima perfecta ... minti diabolice..nebunii minoritari pot face asta ..nebunii majoritari care suntem noi ..doar comenteaza faptele intamplate ,,,nebun minoritar poti devenii oricand ... moartea are si ea dreptatea sa ,viata nu accepta moartea ,cum nici noi nu acceptam nebunii minoritari cu minti diabolice...dar la sfarsit castiga doar cine a pierdut in decursul jocului ....

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog