M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 30 ianuarie 2009

| Acuzat ca sunt prea copil |


Chat-ul pus pe blog imi da ceva batai de cap , dar vreau sa spun ca-mi face si placere. Imi tasteaza tot felul de oameni. Majoritatea, spre surprinderea mea o reprezinta o varsta trecuta de 25 de ani si tinde sa se duca spre 40. 

Am exagerata placere sa dau peste laude ce mi se ofera cam in acelasi fel, dar imi plac si cei ce ma critica, uneori si o injuratura e amuzanta, astfel imi dau seama ca si dusmanii imi pazesc cuvintele. Totul pe aici e cu rost si recunosc ca monotonia m-ar face sa nu mai scriu.

De la un timp si traficul a inceput sa creasca, ceea ce ma bucura, dar vreau sa stiu si ce ochi ma privesc. Vreau semne de la toti.

Un semn mai haotic si plin de incredere l-am primit de la un anonim ce totusi avea un nume, dar ce practic nu exista, sau mint si nu mi-l amintesc.

Pe scurt m-a "acuzat" ca sunt prea copil, ca fabulez si incerc sa impresionez prin exagerat, ca sunt incoerent, ca scriu tampenii si ca sa ma las de scris. 

Mi-a dat un sfat, sa am o nevasta, niste rate de platit si neaparat doi, poate chiar trei copii si abia apoi sa ma pot afirma. Adica pana atunci imi inchid gura, arunc tastatura si ma lipsesc de comunicare.

Multi critica fara sa inteleaga si cred ca toata lumea se invarte in jurul lor. Ma jur pe spatii libere si fara oprire ca invidia e in floare. Cineva e-un soare, iar eu sunt ploaia ce nu are voie sa cada cu "vorbe".

Copil imi place sa fiu, pacat ca fiecare clipa se duce prea repede, ma derulez si nu mai reusesc sa mai am zambetul copilaresc de altadata. Gandirea nu mai e aceiasi si am tentatia sa am obsesii tot mai deplasate. [totusi nu gandi prea departe]

Tu cel ce ma poti critica, lauda sau injura, vreau sa-ti spun ca-ti respect parerea. Dar cand nu cunosti o persoana si cand nu o poti intelege, nu o judeca. Intr-o zi judecata va avea o placere, sa te chinuie in taina.

Acum? Aberatii de unii neintelese. Tacere...

6 comentarii:

  1. esti copil? si kre e problema?dk toti am sti sa vedem copilul din noi,ar fi totul mult mai bine...poate k am probleme mai mari dekt cine ti-a dat acel sfat,incerc sa cresc 2copii p kre mamele nu i-au vrut,incerc sa bucur asa cum pot persoanele batrane din viata mea,incerc multe...dar pastrez ink viu copilul din mine si am fost criticata de multe ori pentru asta.dk am fi capabili sa vedem dincolo de aparente ar fi totul mult mai bn,am gandit mereu k "dk am vedea intai barna din ochiul nostru inainte de a vedea paiul din al altora" am fi mult mai fericiti...felicitari john...

    RăspundețiȘtergere
  2. Omul care a zis ca esti prea copil...si sa itzi faci o familie de acum...e foarte ciudat.Viata trebuie traita !!!Mai ai de cunoscut pana itzi intemeiezi o familie...Nu treuie ca de la varsta pe care o ai sa faci in fiecare zi acelasi lucru, sa vezi in fiecare zi aceleasi fetze....

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim Unii au o gandire atat de comunista incat nu le poti inlatura principiile lor de viata. Exprimarea in conceptia lor ar trebui cenzurata, vorbirea ar fi doar la comanda, in urma unei intrebari.

    RăspundețiȘtergere
  4. John, ce ti-am zis eu de atatea ori de cand ne cunoastem noi? Toti avem un copil in noi. Si oricat de laim ar parea ca suna pentru unii, si acei unii stiu foarte bine ca asa e. Ai gandirea omului de varsta ta, cu experienta de viata pe care o puteai acumula pana la varsta asta. Ok, recunosc faptul ca, exista cateva idei ale tale la care probabil ar trebui sa mai lucrezi. Uneori chiar gandesti doar din perspectiva ta, dar si perspectiva aceea e interesanta, in sensul ca iti poate da niste contraargumente care sa te puna putin pe ganduri.
    Si in ceea ce priveste oamenii in general, incearca sa nu mai iei atat de personal totul. Priveste si asculta in jurul tau, ia ce e mai bun din toti, lasa ce nu iti trebuie si concentreaza-te mai mult asupra ta, decat asupra cuvintelor care sunt aruncate spre tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Copilaria este cea mai frumoasa parte a vietii , fara probleme , fara tensiuni , fara probleme in dragoste , de aceea nu cred ca e vreo problema in a fi copil din cand in cand ... Great job ... Si te rog , continua cu scrisul , si nu lua in seama tot ce zice lumea...

    RăspundețiȘtergere
  6. Un copil adevarat nu asculta de ce spun cei mai mari:D
    Hehe:))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog