M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 16 noiembrie 2008

| Ana Maria Georgescu |



Cu ceva ani in urma, destul de multi in mare parte, o copila canta din suflet si facea lucrul asta pentru ca simtea ca e facuta pentru asta. O copila pe care daca o priveai pe scena, sau la televizor, daca iti vorbea sau canta, avea darul de a-ti transmite ceva. [inca reuseste lucrul asta]


Nu obisnuiesc sa scriu despre vedete pentru ca nu ador sa spun ceea ce vad ci ceea ce se leaga macar un pic de mine. Exploram acum nu multe momente acest fenomen numit "google" si am dat peste ea. Acea ea de atunci, dar si cea de acum.


Ce a schimbat la ea? Pai mai nimic. Doar a inflorit, dar lumea se va exprima mai jalnic. Pentru multi ea e acum o simpla "bunaciune" si plus de asta vocea e schimbata, ceva mai lucrata si cu totul diferita din cauza tehnologiilor, dar inca nu-i lipseste mesajul interior si poate transmite multe prin muzica ei. [pacat ca multi studiaza doar ambalajul]


Destul de greu de crezut, dar imi doresc ca ultima piesa ce are un titlu extrem de sugestiv "3 secunde" sa ajunga in playlist-urile radiourilor nationale si la urechile celor ce vor s-o asculte.


Nu pot la ora asta sa ma exprim in mai multe cuvinte, dar chiar apreciez ceea ce face, calitatea de a canta, sper ca mai tarziu sa nu dezamageasca prin comercial, playback si compromisuri mult prea stupide. Pentru inceput un pic de incredere.