M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 26 octombrie 2008

| E libera sa aleaga |


Ea e libera sa aleaga la fel ca oricine altcineva. Ea s-a nascut intr-un loc mai aparte, o putem considera chiar speciala, dar depinde cum trateaza si ea problema. [serios?]


Daca scriu cuvantul prostituata deja imi suna urat si imi provoaca o mica lipsa de respect, injosire si chiar prostie. Prostituata este fata care s-a nimerit sa aiba cea mai veche meserie din lume. E "norocoasa" ca poate sa cunoasca atat de multa lume incat uneori e mai intelectuala decat ai crede. Nu trebuie subestimata pentru ca e sireata, iar atunci cand te miroase a bani stie sa-ti propuna mai mult pentru a ajunge sa-i dai mai mult decat trebuie. Nu laudam prostituata, dar nici nu o discriminam.


Marea mea oftica in clipa asta e ca prostitutia nu e legalizata. Si aici incepe "buba" pentru ca fiecare crede altceva, dar eu ma gandesc de ce oare sa stea domnisoarele pe drum cand ar putea sa se "domoleasca" intr-un loc intim? Idiot caz, sa ascunzi ceva ce oricum exista, sa spui ca ai tai copii si chiar si sotul , cu totii vor fi afectati. Daca au "tentative" si ganduri necurate oricum ar fi tot vor incerca.


Sa te duci la o prostituata, adica s-o penetrezi pe bani? E ca si cum ai spune " puisor, pentru 100 de lei te iubesc si mai mult", deci putem combina materialismul cu prostitutia. Daca partenera ta e pusa pe fapte iubarete doar atunci cand ii ofer cadouri, cand o duci la restaurant si cand ii cumperi tot ceea ce-si doreste, atunci trebuie sa-ti pui un semn de intrebare. " ma faci curva?", in niciun caz dar daca te simti nu te contrazic.


Trei cazuri, materialista iubareatza doar cu atentie, cea de la colt de strada si cea care te asteapta intr-un confort zeci de stele...totul cu ora. Cine se regaseste face parte din aceiasi categorie. Prostituata.


Interesant e faptul ca te trezesti si cu una care nu are rusine de ceea ce face si crede ca totul e o arta. Nu ne bagam in viata "ei" persoanala pentru ca s-ar putea sa aibe si un copil sau doi pe acasa, sa le fie si foame si sa aiba si scoala poate. Faci ceea ce crezi tu ca e bine, dar ai grija ca mai tarziu sa nu ai lacrimi multe in ochi.


Curva, prostituata, haimana, dezolanta, panarama, toate sunt cuvinte grele ce sunt aduse la adresa unei singure categori, dar prea multa judecata pentru o "simpla" meserie strica. Infinite scuze pentru cei ce nu ar fi vrut sa fie scris acest post, dar scriu ceea ce gandesc si nimic altceva. Si plus de asta vreau legalizare, sau daca nu... sa scrie undeva... eu sunt "fata de casa", ca nu cumva sa ne lovim de ceea ce nu trebuie.


Legalizare? hmmm... de ce nu?! Nu omoara pe nimeni, nu fura, ci doar se vand, ca si carne, ca si produs "orgasmic" la numar, ora sau noapte.


Acum "curvele de lux". Un fel de fete ce stiu cand, cum si cu cine. Si le laud, pentru ca au parte doar de ceea ce vor, pacat ca la capitoul iubire e dureros cu ele. Sun slabute, nu manaca mult si stiu tot ceea ce-i poate debita unui barbat mintea. Ele sunt fetele "rele", le laud si imi vine sa le sterg cu buretele... sunt ceva de genu. " traiesc ca sa mananc si practic multe cu gura".


Daca nu esti indeajuns de frumos e posibil sa-ti cheltui economiile pe asa ceva, dar mai bine iti cumperi o papusa "gonflabila", e mai buan ca femeia..si ii tace si gura.


Dar serios vorbind acum, multi si-au regasit increderea in ei prin prostituate, au putut sa treaca peste anumite momente neplacute, au scapat de plictiseala si de nevasta, au facut impresie buna, au avut de castigat, deci sunt si ele bune de ceva, ce mult va multumim.... [dar nu va iubim]


Ai vrea legalizarea... adica promovarea "lor'? Chiar astept sa-ti exprimi parerea. [argumenteaza]


[acest post nu discrimineaza prostitutia, dar nici nu o sustine, este o simpla parere expusa public, tratati-o ca atare]