M-am mutat pe JohnCristea.RO

sâmbătă, 18 octombrie 2008

| Virginitatea mintii tale |


Imagineaza-ti cum te-ai pregatit atata timp sa-ti aranjezi toate dorintele pe o foaie a mintii tale si nici macar nu ai scris cu un pix, ci cu picaturi de ploaie, asta doar in mintea ta. O viata pe care ti-o traiesti si doar tu stii care e sensul ei adevarat.

Din clipa urmatoare te vei pregati sa-ti pierzi virginitatea. E partea ce tine de mai mult intim decat in mod normal, iti vei pierde virginitatea mintii tale. Cuiva te vei darui si ii vei spune tot ce ai pe suflet. Iti vei conecta sufletul tau la un altu' si te vei baza ca sa sunteti pe aceiasi lungime de unda.

Nu stiu cum e mintea ta, dar a mea e virgina. Am emotii si ma tem ca nu cumva sa fie doar o chestie de moment, sa cedez si sa ofer totul pe tava fara sa primesc nimic. Se intampla si fenomenul asta si cineva sigur se bucura, pacat ca nu sunt eu acea persoana. Acum nu sunt prea optimist, ma ingrijoreaza faptul ca vad tot mai multe chipuri triste si asta ma pune pe ganduri.

Prima data doare. Exista un final si trebuie sa fie cel mai bun. Reusesc macar sa termin? 
                                                 [citeste-ma asa cum imi doresc]

Iti dai seama ca de aici incolo vei stii tot ce e cu mine? Vei stii cand zambesc si cand ascund durerea dupa niste vorbe...iar tu va trebui doar sa ma treci dintr-o stare in alta, sa te joci cu mine si sa ma aduci pe linia de plutire.

Ma contrazic cu mintea mea, imi spune ca nu e pregatita, eu spun ca da... clar undeva e o problema si vreau ca tu sa mi-o rezolvi. Nu o sa ne protejam pentru ca riscul oricum e inevitabil...putem prelungi doar senzatia, restul e un basm ce la sfarsit se lasa cu vise...

Sa nu uit de ceas, am unul langa mine si pot spune ca e special, imi arata cat mai am de zambit... doar ca nu stiu cum sa ma orientez...limbile nu se misca...e blocat sau poate asteapta un impuls.

Am semnat un contract cu mintea mea. E multumita si vad ca si ea zambeste, e deja incantata... de acum o sa stiti exact cum gandeste[ea]... defapt doar cineva va stii, aici or sa fie mereu cuvinte intortochiate... dar cu un sens real pentru cine merita.