M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 14 octombrie 2008

| Messenger-ul, o forma de comunicare fara limite |


In orice clipa gasim un nou utilizator pe messengerul asta gigantic. Totul se intampla instant, iar scrisorile sau sms-uri incep sa devina demodate[au murit deja]. Poti avea ce identitate vrei tu, poti sa-ti creezi prieteni sau poti sa-ti traiesti viata pe net si sa ti se para totul "cool", desi e posibil sa ai surprize.[era si o melodie pe tema asta]


Pe messenger oricine are tupeu sa tasteze orice fara a avea grija si la consecinte, un pustan de 14 ani in ziua de azi se crede smecher, sa nu mai spunem de "donsoarele" care stiu sa arate pe web mai mult decat trebuie, desi abia daca au buletin. Toti si toate cu tupeu si se cred in acelasi timp si niste creatii ce pot dobari totul in calea lor [fenomenul cocalari si pitipoance] [si asta tot un produs e].


Si apoi primesti chestii gen: "fraiere te floodez", "iti ard hard-ul", " te pic de pe mess" si multe alte expresii ce vor sa arate talentul unora in a face ce vor, dar numai de la distanta si nu " face to face".


Ce gasesti pe messenger? Mai mult decat ce vezi pe strada. Acolo ajungi sa cunosti omul, asa cum ar vrea el sa fie. Cel mai "naspa" om ajunge cel mai ok si asta pentru ca are in dotare niste poze descarcate de pe niste site-uri. Cel care e cu adevarat asa cum ar trebui se teama sa se afirme si nu spune mare lucru despre el. Messenger-ul e un inceput al tupeului manifestat pana acum doar in vise, urmeaza " fitza internauta" si clasa muncitoare a celor conectati non stop.


Clar, te gandesti ca in orice moment ar putea ca cineva sa-ti invadeze mintea si gandurile si asta doar pentru ca tehnologia "a suferit" modificari. Unii au profitat si inca profita, altii doar se bucura.


Acum nu prea mai stai la sala[net]... esti relaxat la tine in casa, poti sa te manifesti cum vrei tu si nimeni nu te va vedea, poate doar daca ai web cam-ul deschis.


Ar trebui sa inventam o zi a exprimarii internautilor. A multora ce se exprima direct prin taste, iar in realitate sunt acaparati de tacere, sunt muti, timizi si isi fac rostul in ganduri ci nu in vorbe. Probabil ar sori sa li se ia un dar din nastere.


Acum poti vedea foarte usor cum o fata chiar pana-n 14 ani practica o asa zisa "prostitutie" pe net, sau cum se exprima liber, dar fara cap. Vezi cum unii fura din buzunarul altora prin intermediul celor ce sunt indeajuns de naivi si sa nu uitam de categoria celor amorezati fara explicatii ci doar cu implicatii *materiale poate*.


Nu stiu cat succes are in ziua de azi un site de matrimoniale din Romania. Dar putini din cei si cele mai frumoase se regasesc pe acolo, restul cauta idealul care nu exista decat prin reviste, procesat la maximum, multumim si celor de la "sectiunea" make up.


Net, messenger, mirc, si hi5. Am auzit de toate si nu pot spune ca nu le-am utilizat niciodata, doar ca nu am abuzat de ele. Nu stiu care e partea buna in a face din tine un produs de vizulizat pe net, sau cat de bine te simti atunci cand vezi ca altu' are mai multe comment-uri decat tine.[trebuie totusi sa fii faimos,nu?]


Pana si blogurile din ziua de azi au un caracter comercial. Multi castiga si un banut si asta e un pas inainte, dar totusi oftica mare e ca nimic nu se rezuma decat la "productie". Trafic , feedback si publicitate. Altfel ar mai avea rost ?


De "maine" vom asculta radio doar pe net, vom citi presa tot pe net, vom stii sa ne conectam mintea la online si sa uitam de realitate. Net-ul e o forma ce nu are limite si care curand va acoperi intreaga lume de un nou fenomen, atunci greu vom mai suporta sa nu avem "www-ul" langa noi.


E de tinut minte ca... Poti sa te indragostesti pe messenger, poti fii cine vrei tu sa fii[asta'i ca din reclama], poti sa scrii despre oricine, sa vezi filme[pentru adulti chiar] [draga, se spune porno] , sa downloadezi muzica legal sau nu, sa injuri sau sa spui vorbe frumoase, poti orice. Totul e fara limite. Limiteaza totusi la a nu te distruge pe tine. Multumesc.