M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 12 iunie 2008

| Raspunsul tau la intrebarea mea |


M-am gandit mai mult de o secunda la intrebarea pe care vreau sa ti-o ofer si la care astept un raspuns.Inca nu iti spun despre ce este vorba si mai insirui niste randuri pentru a nu spune ca ai citit prea putin.Nu e ceva ironic ci doar te pregatesc pentru a stii daca ai gandit raspunsul sau pur si simplu ai vrut sa scapi cat mai repede.


Ai 15...16....20...sau chiar peste 35 de ani, esti un visator un ciudat sau ai ajuns prea mare incat nu mai vezi si lucrurile din jur.Seara adormi cu gandul la iubirea vietii tale sau la cati bani vei face.Iti doresti sa ajungi cineva in lumea asta sau iti place umbra asta si nu te intelegi prea bine nici cu penumbra.Te invarti in termeni necunoscuti, printre chipuri ce nu le vezi decat o data in viata si ti se pare ca nimic nu e nou si ca ti s-a mai intamplat si altadata.(ai ametit)

In paragraful asta urmeaza intrebarea care ma macina si de care imi e teama.Vreau sa nu te ascunzi si sa nu ramana doar pentru tine.Scapa de egoism pentru o vreme si fii sincer.Ador sa stiu pareri adevarate.Ne dam mastile jos si suntem sinceri.Tu traiesti pentru ceva, ai un motiv iar eu vreau sa stiu care este acesta.

Da, ai inteles bine vreau sa stiu care e planul tau pentru mai tarziu si nu vreau sa te ascunzi.Trebuie sa stii ce vrei de la viata indiferent unde te afli.Daca imi vei raspunde voi aprecia lucrul asta, daca nu voi considera ca cel mai de pret lucru' e pentru multi o nulitate.

Poate ai ganduri meschine, perverse sau de binefacere.Nu iti vreau numele tau ci doar parerea ta.Nu-mi spune cine esti.Poti fii un anonim care nu se vrea altceva, imi doresc doar parerea ta.

Stiu ...acum ai sa dai cu vorbe-n mine ca eu nu mi-am zis parerea ...nu ti-am zis nimic, niciun raspuns la propria mea intrebare.Scopul meu? Corect ar fi sa te las pe tine sa ma descoperi sau sa nu-ti spun chiar nimic, dar imi place sa impart totul cu cel de langa mine si inclusiv cu tine.

Te pun pe primu' loc si iti spun ca scopul meu il urmeaza pe al tau.Ador sa traiesc printre oameni ce stiu sa zambeasca, sa uite de materialism si de egoism, sa dea "delete" la prostie si sa apese "enter" la adevarata viata.Scopul meu e sa te cunosc pe tine si sa te ascult...


Acum astept un raspuns de la tine...