M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 3 iunie 2008

| Caut prieteni adevarati|


Postez pe blog mesajul asta pentru ca simt ca altfel nu se mai poate.Forte curand am sa dau si vreun mesaj prin Raid la o sectiune numita diverse si poate cineva va vedea mesajul.DEci caut prieteni adevarati.

Nu am pretentii...nu vreau decat incredere si comunicare.Nu vreau sa fiu vorbit pe la spate ci vreau sa fiu ascultat, iar eu la randul meu sa fac acelasi lucru.M-am saturat de falsitati si mi se face scarba de cei ce nu apreciaza nici macar o farama din mine.Presupun ca tu esti in stare sa te incadrezi in aceasta selectie.Eu vreau sa te aleg, dar vreau sa-mi fii prieten ci nu dusman.

Daca as fii singurul care cauta ceva adevarat parca m-as bucura mai mult.Dar nu prea e nimeni in lumea asta cu prietenii langa el decat cu anumite scopuri.De ce naiba toti profita de tine si apoi te dau naibii?De ce nu le pasa si te lasa sa crezi ce vrei tu doar pentru ca s-a ivit ceva mai bun.

Prietenul tau ce mai bun va sta mereu in umbra....se va feri sa recunoasca ceva, iti va sari in ajutor atunci cand vei avea nevoie si nu iti va cere nimic in schimb.Poate vei uita sa-i spui si multumesc si nu-l vei observa deloc.Dar el nu se va supara, se va multumi ca tu esti fericit.

Caut...si caut...si iar caut...Eu obosesc destul de repede si nu stiu ce sa aleg, iar atunci cand ma grabesc iau numai decizii stupide.Devin irascibil cand imi tremura privirea doar pentru ca am inceput sa plang si suflu impotriva vantului doar ca sa nu-mi stearga lacrimile.

Care e scopul meu...?Caut prieteni adevarati. mai multi la numar, dar care sa-mi fie alaturi mereu si sa nu ma lase la greu.Vreau ceea ce putin au sau chair nimeni.Eu ofer asa ca poti oferi si tu, pentru ca altfel o sa traim asa de nebuni doar ne atingem scopul si nu ne pasa de cei din jur.

Mereu port discutii cu persoane pe care nu le cunsoc de mai mult de o clipa si raman placut impresionat cand gasesc increderein straini.Mi-as "etala" toate experientele mele doar pentru ca asa simt eu.Iar strainul nu ma trada.....el singurul meu prieten ...poate va deveni unu' adevarat.

Doar ca nu vreau sa mai plec nicaieri de nebun...sa astept degeaba....sa adorm fara sa fie cineva langa mine....sa tin in mine si nimeni sa nu ma asculte, sa plec capu' la vorbe si sa ma invidieze cineva doar pentru ca am eu mai mult sau mai putin.Urasc prostia atunci cand dau de ea....ea ma uraste ca inc anu m-a prostit....dar acum vreau prieteni adevarati....

Ce zici...? Te oferi? Ce stii sa faci ?ti-am zis nu vreau mare lucru....vreau doar ce e mai important...stii deja si tu....eu sunt eu....iar tu...esti persoana de care am nevoie