M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 21 mai 2008

| Iti multumesc |


Ce frumos suna.Da, iti multumesc tie...indiferent ca esti un el sau o ea.Iti multumesc ca iti petreci putin din timpul tau citindu-mi randurile.Iti multumesc ca ai rabdarea sa intelegi un sens pe care incerc sa-l dau prin ceea ce scriu...si apreciez atunci cand ma critici cu folos.

Tu esti cel sau cea care mereu ai ceva de spus si ai gandit ca este mai bine sa vezi cum ma simt si eu si acest lucru m-a facut sa ma simt minunat.Ma uit la ceasul de la PC si imi arata fix...dar de data asta inseamna altceva...inseamna ca te iubesc pe tine cel ce stii sa citesti mereu printre randurile mele.Mi se spune ca sunt prea dur uneori si ca zic totul pe fata sau ca dau din "casa de la mine", dar locul asta nu e facut pentru oricine...e facut doar pentru adevaratii mei prieteni.Suna ciudat, dar imi place sa cred ca daca ma citesti imi esti aproape si imi poti deveni un bun prieten...si stiu ca fiecare are ceva de spus...iar tu nu esti cel din urma.

Am sa ma refer la oricine se simte...si am sa folosesc totul la genul masculin...dar asta nu inseamna ca uit cititoarele ce stiu sigur ca ma si plac dar ma si urasc, desi ador doar prima prima parte.

Bun...sa ma ierti micul meu cititor cand mai scriu "tampenii" prin acest loc, dar vreau sa-ti spun ca e ceea ce simt...si starea mea nu am cum sa o schimb foarte usor.De multe ori tu ma ajuti sa trec mai departe.Nu te cunosc de mult, dar pe zi ce trece te faci tot mai mare, incepi sa cresti asa ca o sa facem schimbari impreuna...schimbari din categoria celor de "cea mai buna calitate".Nebunia mea e ca niciodata nu ma pot abtine din a scrie din al meu suflet, as uri sa te mint si sa iti vorbesc despre ce face nu stiu ce vedeta...e locul meu si al tau...asa ca vorbim doar despre lucrurile noastre...nimic altceva...sau nu se stie...totul se schimba fara sa ne dam seama...

As vrea sa sune si mai frumos acest "Iti multumesc", dar imi place forma lui originala asa ca nu am sa-l modific pentru ca as schimba prea multe.

Exista momente cand ma citesc si eu pe mine sa vad ce gandeam un pic mai devreme...si daca "purific" textul mereu am sa inteleg ceva in plus ...si nu am sa ma pot opri.

Poate ca nu ai citit mai mult de un rand din toate gandurile mele.....sau poate ca abia astepti sa mai scriu ceva...eu ador cand stiu ca zambesti ...si iti multumesc...

Ma retrag in umbra...si in vise...pana cand am sa te pot cunoaste chiar si in persoana...