M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 16 aprilie 2008

| Se mai intampla |


Pentru inceput sa-ti spun ca m-am dus la practica....da stiu, suna extrem de normal si deosebit de neinteresant si nici macar nu mi-a atras ceva atentia.Dar am primit cateva "lovituri" de la niste persoane de la care nu ma asteptam.

Persoane care ar trebuie sa se numeasca prieteni...cu adevarat prieteni in care sa pot avea incredere si pe care sa ma pot baza.In mare parte s-ar spune ca eu sunt vinovatul.Sentinta? Nebagarea in seama.Evitarea.Tacerea.Sunt multe lucruri care imi displac in acest moment, dar m-a deranjat rasul tau prostesc pe care l-ai avut pentru catevea clipe.

Nu cred ca iti vei da seama ca e vorba de tine, nu ai cum pentru ca altcineva se crede in stare de mai mult.Si totusi m-a deranjat si nu ma asteptam sa razi cu atata pofta la o "gluma" la care eu am amutit si nu am stiut sa raspund.

Cineva a zis..."stai cu prietenii tai" intr-un context care nu ma deranja ci care arata doar o rugaminte iar acea multime a avut o reactie ...care a fost aceea ?...ati izbucnit in ras...mi-a "placut" si nici nu ati observat lucrul asta pentru ca cineva se ia dupa altcineva si tot asa mai departe.

E ca o reactie in lant, cineva da startul si apoi va intreceti in a face o persoana sa se simta prost.Va place sa credeti ca totul e asa cum credeti voi, mie imi place sa cred ca fiecare clipa e diferita pentru oricine, dar nu imi place cand cineva uita ceva si nu imi place cand evitati sa stiti adevarul, cand ascultati doar o parte si cealalta e tacuta in perspectiva voastra.

Asa va place si nu am ce sa va fac, si sper sa se regaseasca acele persoane in ce am scris eu, acum sau mai tarziu sau daca nu vreti, niciodata.Eu nu apreciez prostia si nici nu am regasesc in ea, dar voi incercati sa faceti totul dupa cum spune "sursa"...aveti o minte, asa ca ar trebui sa ganditi un pic inainte de a reactiona.

Treceti totul prin filtrul mintii, nu lasati prostu' sa va salute si voi sa mergeti inainte uitand ca cineva avea placerea sa vorbeasca cu voi...

Oricum cred ca vorbesc singur, daca v-ar pasa nu ati reactiona asa....drum bun...ca si ieri daca va amintiti si va multumesc ca m-ati uitat, un mesaj imi era de ajuns....

| La o barfa |


Poate ti se intampla si tie sa te trezesti atat de bine dispus incat sa simti ca ai energie pentru inca o viata, dar sa observi in acelasi timp ca nu ai pe nimeni in preajma ta care sa te asculte si sa-ti fure din energie, sa te eupuizeze, sa te consume la maximum...

Mie azi asta mi se intampla sa raman singur si in camera....si oricum altfel, desi am sansa sa stau la o barfa cu a mea constiinta.Suna cam ciudat sa barfesc cu mintea mea, sa imi pun o intrebare si sa-mi raspund singur.E ca si cand as gandi de doua ori mai mult si inca pe atat pentru cine ar vrea sa afle ceva.Imi e greu sa ma exprim dar stau la o barfa cu mine.

Ma asez la birou.E miercuri, adica zi de practica si ma oftic ca nu invatam dimineata, inca o zi in care nu am sa fac nimic interesant.Mintea-mi spune sa mai iau o gura de cafea si sa gadesc fraza iar, pentru ca ar putea suna mult mai bine.

Am savurat cateva guri de cafea preparata cat mai dulce si am regandit.Deci azi e o zi aglomerata, dar nu speciala pentru ca nu mi se pare nimic interesant in a ma duce la practica, o pierdere de timp.Mintea mea , constiinta....imi spune ca sunt idiot rau de tot si cum de pot gandi in halul asta.

Sunt un pic suparat pe cea de-a doua persoana din mine.A ajuns sa ma faca idiot.O intreb de ce?Iar ea imi spune "pentru ca asa esti".Cica am baut prea multa cafea si am dormit prea putin si asta e efectu' si cauza.Cica nu sunt atat de relaxat cat ar trebui sa fiu si ca s-ar putea sa scriu numai prosti pe blog.

Deja m-am enervat si am inceput sa o contrazic, e mintea mea si totusi ar trebui sa aiba grija de persoana mea.Eu sunt eu, iar ea face parte din mine, iar daca ne certam in halul asta ajungem sa ne despartim.Cum ar fii un om fara contiinta?

Pai cum sa fie....ambalat foarte frumos, dar gol in interior, e ca si cum ai cheltui fiecare banut fara sa-ti dai seama pe ce, sau ai spune "TE IUBESC" fara sa simti acest lucru.Gata...m-am impacat cu a mea constiinta, ii dau dreptate, sunt un pic stresat pentru ca vreau sa fie mult mai frumoasa aceasta zi....

La o barfa cu mine insumi, la o barfa cu cineva care trebuia sa se afle pe scaunul de langa mine,dar nu s-a asezat de frica sa nu cada si sa ma amuz prea tare,sincer a fost de folos aceasta barfa si inca mai continua pana cand cineva va rupe tacerea.

Deja cineva a rupt-o.....e mama...spune ca nu va mai face mancare in casa...e stupida chestia asta....dar e adevarata, macar invat si eu sa gatesc, nu m-ar deranja nicio secunda....

Acum continua o barfa cu scumpa mea mama...sper sa fie o discutie placuta...

...deja a inceput ...