M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 15 aprilie 2008

| O noapte ploioasa :x |


Nu iti prezint vremea pentru ca nu am sa ma pricep la fel de bine ca expertii in domeniu.Eu doar iti spun ca e o noapte ploioasa si ca nici nu vreau sa adorm desi maine (adica azi) e o noua zi plina de lucrusoare ce trebuiesc a fii facute.

Dar lasam viitorul si vorbim un pic de prezent.

Ploua si ador lucrul asta si ti-am spus ca ceva mai minunat nu mai exista cel putin nu in acest moment.In curand am sa inchid si muzica care se aude in boxe si am sa ma linistesc cu suntele produse de picaturile de ploaie.

Ploaia e pentru mine in acest moment un somnifer ce imi aduce numai vise cat mai frumoase si ma ajuta sa ma gandesc departe de tot.Realitatea e ziua sau la TV acum e noapte si trebuie sa ne schimbam si noi un pic...si vreau sa ploua la infinit...

Nu mai scriu pentru moment nimic, a inceput sa ploua si mai rau asa ca nu mai stau, vreau sa prind clipele in care am sa reintru in "trasa" si am sa ma trezesc dimineata ca un "drogat" ce s-a vindecat de orice aluzie.

Punct....si continuam data viitoare.Pentru cei ce stiu sa viseze...noapte buna.Pentru tine visarea abia acum incepe.....

| Chabu si-a facut blog |


Incepem.Gandim.Procesam.Si apoi scriem ce simtim, ce ne doare si ce vrem sa fie altfel.La fel face si Chabu o pustoaica de numai 16 ani care gandeste mai bine decat multe alte persoane.E mica dar ambitioasa, ii place sa fie laudata, dar uneori reuseste si singura.

In linii mari ii place sa fie apreciata pentru ceea ce face.Iar daca face totul cat mai bine e imposibil sa nu vrei sa te mandresti cu ea. E o artista a culorilor."Lucreaza" in pictura si imbina utilul cu placutul, adica scoala cu arta si uite asa iese o scolarita la (Liceul de Arte) Liceul de Arta .

Nu e de laudat ci doar de apreciat .Are talent si la facut poze, iar atunci cand poate scrie lucruri frumoase pe hartii care le pierde mai tarziu.I-am dat o idee si i-am sugerat sa-si faca blog....si si-a facut .

O poti citi la orice ora din zi sau din noapte si iti garantez ca nu te vei plictisi.Alaturi de ea ai sa traiesti momente de visare , de durere sau zambete ce iti intretin sufletul cat mai energic.

Numele Chabu vine dintr-o minunata carte care daca ai citit-o ai sa o stii altfel nu am sa ti-o spun....shhhhht...e secret...

Intra si citeste-o pe Chabu....o fata speciala in multe feluri.

| Cunoscand alti bloggeri |



Ok...deci duminica dupa o emisiune zic eu destul de ok...a urmat o intalnire destul de scurta cu niste bloggeri foarte ok care au avut ceva de spus si care au in orice moment ceva interesant si pentru cititori.

Micii scriitori pot ajunge mari in orice moment deoarece au talent si stiu sa invarta vorba cat sa creeze agitatie, iar agitatia duce la o forma numita mai nou "audienta" sau crestere a traficului...nu rutier ci de populatie activa pe un anumit blog.

Ziceam ca o intalnire destul de scruta pentru ca am intarziat destul de mult...deci vina imi apartine in totalitate.Nu am putut sa cunosc fiecare persoana in parte asa cum am vrut pentru ca timpul a avut ceva cu mine.Oricum e prima data, deci mai sunt si alte ocazii.

Locul de intalnire a fost la Jazz Cafe ...undeva in Ploiesti, intr-un loc destul de linistit in care exista lucruri de care sa te bucuri, o atmosfera placuta si muzica pentru discutii ...daca se intelege la ce vreau sa ma refer.

Un loc chiar romantic pentru cei ce au lucrul asta in sange .

Prezent la aceasta intalnire a fost si Catalin Sandu responsabil cu dedicatiile la RadiOK , Zorin care mi s-a parut ca are un spirit de convingere destul de avansat si mai multi...nu le-am retinut minte exact numele...

De azi incep sa citesc cat mai multe blogg-uri pentru ca observ ca fiecare are ceva ce-mi place.Cel mai mult mi-a placut blog-ul lui Zorin ...imi place pana si domeniul e scurt, la obiect si se retine foarte repede.(e comercial)

Daca se poate la cat mai multe manifestari de acest gen si care sa dureze cat mai mult si sa fie prezenta multa lume chiar si tu cel care citesti .


...astept cu nerabdare in orice clipa sa cunosc ceva nou....