M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 31 decembrie 2008

| Inainte de... |


Postez un fel de "articol" inaintea anului ce vine. Fenomenul prezent poarta un nume, sau un numar, Anul Nou 2009.


Ma uit la mine si sunt intreg, am gandurile in mii de parti si nu stiu incotro sa ma duc, ma impart, dar nu reusesc, iar inainte de toate cred ca trebuie sa stau un pic in "bezna" si sa ma racoresc de gandurile astea.


Pe la miezul noptii, atunci cand am sa profit de secunda in plus am sa fac aceleasi lucruri ca si tine, probabil in sitlul meu, destul de comun si obisnuit.


Telefonul suna in disperare, acum sunt afisate toate numerele si asta ma bucura. Intrebarea generala e "unde-ti faci revelionul", iar eu raspund ca inca nu stiu, nu inca. Tastele vad ca functioneaza mai repede, sper doar sa nu gresesc cu graba mea. Si inca un sms de citit, dar vreau ceva mai personalizat.


Mi-am propus sa nu ma imbat, nu de alta, dar nu-mi sta in fire. Nu vreau sex, desi cam pica, vreu un zambet si inainte si dupa. Cred ca am sa am destui prieteni pe langa mine, sper sa-i cunosc si eu ...

Mai multe stari dupa.... pana atunci profita de viata si de seara asta.


Sa traiesti cat vrei, dar te oblig sa fii fercit.

P.S. " hapii niuuu iearrr :

7 comentarii:

 1. Nici acum nu stii? Poate undeva pe o banca in Sibiu... :)

  Adela

  RăspundețiȘtergere
 2. Nici nu am citit tot postul si iti zic atat: in legatura cu acel "ma uit la mine si sunt intreg"- inca nu ai facut Revelionul cu mine.:D. Prietenii stiu (al dracu de bine) de ce. >:)

  RăspundețiȘtergere
 3. hehe ... mi-a placut urarea de sfarsit :) ... pai .. si eu iti doresc la fel :D

  RăspundețiȘtergere
 4. am doua intrebari. bine, recunosc nu am citit tot blogul deci e probabil sa-mi fi raspuns deja. de ce "DJ" John? si sunt curioasa de ultima idee, de ce spui "te oblig sa fii fericit"?

  RăspundețiȘtergere
 5. A sta in fata unui microfon si a vorbi prin undele radio nu iti da "dreptul" de a-ti pune un DJ in fata ? Te oblig sa fii fericita pentru ca altfel ai sanse de nereusita.

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog