M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 19 octombrie 2008

| Cum ii dai papucii |


Paseste pe drumuri pline de pietre si a ales mai multe directii. Tocmai din aceasta cauza tu ai grija sa-i dai papucii, ca nu cumva sa se raneasca sau sa te raneasca.


Papucii, o singura pereche cat sa-i ajunga pentru o alta persoane sau se poate juca cu un plural ii, va rezulta un nimic la final. Apreciez gestul tau, primul pas si sper ca nu ultimu'.


Si fata si baiatul au puterea de a spune stop atunci cand simt ca ceva nu mai e in regula in viata de cuplu, dar marea dilema e ca multi nu stiu cum sa termine totul.


Din cate stiam eu e chiar o moda sa dai "tu" papucii ca sa te consideri superior si ca sa arati celorlalti ca tu ca si persoana esti prioritara si ai multe alte sanse, asa ca inca mai cauti. Poate faci si o vizita pe google si incerci a gasi metode, texte despre cum sa spui pa.


Exista si o melodie denumita "Hy Pa" dedic-o, spune-i ca te-ai saturat de atat de multe minciuni. Gaseste motive inexistente, dar extrem de plauzibile. Totul spre o mare porcarie, dar uneori atunci cand nu mai suporti chiar trebuie.


Acum ne inchipuim cazul tau, nefericit, ea sau el nu te-a "satisfacut", te-a inselat, te-a dat lasat balta pentru moment...cum ii spui pa? Cum ii dai papucii? Cum te "revansezi" fata de ea?


Astept de la tine diferite situatii si ipostaze pe cat de comice pe atat de adevarate si iti voi expune si eu cateva:


Prima e ca prima. Incerci sa te faci cat mai neplacut, sa te schimbi, sa nu mai faci ceea ce faceai inainte, sa-i dai de inteles ca tu nu meriti nimic, desi tu doar vrei sa scapi mai repede. Aceasta varianta e destul de practicata, dar deja se ascunde comunicare undeva in buzunarele mult prea goale alea amandurora si totul se termina prea usor fara sansa de reincepere.[se poate si mai rau]


Sansa a doua, sau ceva mai plauzibil. Ii spui totul pe fata. Exact ceea ce simti si ce nu simti pentru ea. Spui ca timpul vostru a trecut si ca e mai bine s-o lasati balta. Se lasa cu "batai", impulsuri ale inimii[bate pentru tine]... lacrimi si chiar multa durere. Dar macar ai spus totul in fata. I-ai dat papucii, dar nu in stilul cel mai placut.[respect pentru curajul tau]


Ultimul caz pe care ti-l expun e mai simplu decat ai crede, iar practicat da rezultate nebanuite. "Draga mea azi e ziua ta norocoasa, poti face ce vrei din mine, dar pentru ultima oara" (asta spune baiatul), dar fata are istetimea de a incerca varianta" Scumpul meu, ingerasule, e ultima ta noapte cu mine, de maine poti sa uiti c-am existat". E exact fenomenul... o faceam pentru ultima oara... ca pentru despartire, iar apoi... "ciao", eu am duc spre sud, iar tu in mijloc... vezi sa iei trenu' ca-i mai ieftin. [cand ne reintalnim o facem iar, da?]


Acum poti rasufla in voie,ai scapat.[parerea ta]

Daca esti fata stii ce sa faci.[gaseste-ti un alt print]

Daca esti baiat, profita, dar fara durere.[ nu fi nesimtit]


Clasic pentru multi, dar pentru a da papucii trebuie sa stii sa-i creezi.

4 comentarii:

 1. un labirint...o singura iesire....cel mai usor labirint....o poarta,o mie de lacate legate de maini,picioare si suflet

  RăspundețiȘtergere
 2. Oricum ar fi e dureros pentru cel care a investit suflet in aceea relatie.Si mai mereu pentru unul din doi doare,chiar daca aceea persoana nu lasa sa se vada ca este ranita.
  Adela

  RăspundețiȘtergere
 3. cel mai frumos ar fi..ca cei 2 sa aibe o discutie si sa se ia o hotarare...insa de cele mai multe ori multi ajung sa insele,sa minta..sau chiar sa dispara fara urma..ca si cum l-ar fi inghitit pamantu..si asta din lasitate sau mitocanie..

  Ramona

  RăspundețiȘtergere
 4. oaaa ce shuzi in poza :x

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog