M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 10 septembrie 2008

| Pe scurt |


Am pus titlul asta pentru ca nu am nicio intentie sa te retin foarte mult. Vreau sa iti rapesc o singura clipa. Tu esti singura persoana care decide cat tine aceasta clipa.


Intrebare: Cum poate afirma cineva ca te cunoaste cu adevarat cand tu nu simti lucrul asta, sau cand nici macar tu nu te cunosti cu adevarat. Ma simt asa cum sunt, dar afirm cu tarie ca nu stiu la ce sa ma astept de la mine. Nu vreau sa mai aud ca ma cunosti cu adevarat cand nici nu poti spune nimic despre trecutul meu. Si zilele trecute fosti, prezenti sau viitori prieteni imi spuneau ca sunt fals . De ce ? Pentru ca s-au vazut pe ei in oglinda. Le-am imprumutat reflexia si tot nu m-au convins ca au dreptate. Falsitate in exces, profitare si aroganta, asta doar ca sa se "incalzesca" mintea vinovatului.


Raspuns: Sunt vinovat atunci cand gresesc si imi asum riscul cand ma hotarasc sa merg mai departe. Nu sunt fals ci doar evit o intalnire drastica cu prostia. E exagerata de la un timp. Doctorul i-a prescris niste medicamente, dar nu consuma decat prostie, plus de asta e extrem de ieftina. Sa nu ti-o doresti.


Concluzie: Prostia este infinita... Prostul din prostie traieste...macar nu moare de foame.

2 comentarii:

  1. Unii prosti traiesc din prostie si ca sa fie siguri ca rezista isi iau doza de prostie zilnic .. dupa cum bine stim unii zic traiesc deci exist ... si cand ajungem in situatia exist si stau degeaba pe pamant ? deci mori prost :))) decat sa traiesti asa f bun articol john Concluzie: Prostia este infinita... Prostul din prostie traieste...macar nu moare de foame. buna asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramai asa cum esti si cum consideri tu ca trebuie sa fii.E adevarat ca nici tu nu te poti cunoaste pe tine dar mai altii.
    Stii cum se spune...poti trai o viata cu un om si sa nu-l cunosti nici pe jumatate.
    Tu continua asa cum consideri tu ca e bine pentru tine.

    Adela

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog