M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 18 iulie 2008

| Mi-as fi dorit sa fiu primul |


Cine nu si-ar fi dorit!? Toti avem dorinte, toti suntem nebuni dupa a intelege acel tot in felul nostru si nu tinem cont de niste limite, asta pentru ca undeva in mintea noastra bolnava exista un cuvant ce ne bantuie... stii cum se numeste ? Scop! E singurul care supravietuieste si e chiar mai puternic decat speranta, e motivul pentru care mergem mai departe si nu ne pasa de restul, renuntam la lucruri care acum ceva timp ni se pareau importante, uitam de lume si de noi si ne pierdem intr-un gol ce vrem sa-l umplem si ramane un singur lucrul...succesul...asta daca norocul ne surade...

Daca ma cunosti catusi de putin poti sa spui foarte tare... in gura mare ,ca nimic nu e la fel la mine... sunt schimbator dar exact in ceea ce vreau sa fac. Acum imi doresc... si mi-as fi dorit sa fiu primul...


Se spune ca primul pune ampreta.. e mai rau decat tatuajul... e o "sechela" ce iti revine in minte atunci cand te simti lipsit de orice altceva, atunci cand te retragi sub perna ta si nu vrei sa-ti mai bata lumina in ochi, cand vrei sa te lase toti in pace si sa te gandesti doar la ce vrei tu... Mai rau e ca nimic in lumea asta nu e cum ne dorim.


Hoinaresc cu gandul si cu vorba si descopar ca tot ce e nou e putin mai complicat decat ar trebui sau decat ma asteptam eu. Situatia mea e "situata" la mare altitudine....am sa ametesc si am sa pic..."in jos" ca sa dau cu capu' de pamant....atunci am sa ma trezesc... cand o sa fie prea tarziu.


Ideea e ca ma oftic ca nu am fost eu primul, poate asa era totul diferit si eram introdus si eu in cadru pe care l-am regasit de curand in viata ta. Acum ma opresc... chiar tu mi-ai dat "stop"...


Daca te razgandesti sa-mi spui.... pentru ca eu vreau sa dai "play"!!!

4 comentarii:

 1. stii ...poate ca toti si toate ne am fi dorit sa fim primii, dar de multe ori nu e totul cum vrem noi. dar importanta nu e neaparat ordinea ci ...intensitatea. eu cred ca sentimentul...e mai presus de orice!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. degeaba esti primul, daca esti tot singur!!! poti avea pe cineva langa tine si caruia sa nu ii pese de marturia gandurilor tale!!! Mai conteaza??? si daca da, pentru cine?

  RăspundețiȘtergere
 3. toti ne dorim sa fim primii...si atunci poate knd atingem prima frunza cazuta dintr-un copac...cand auzim primul gangavit al unui bebelus,kiar si atunci knd dorim sa ne obtinem un scop, trecand peste orice si poate facand rau altora chiar si indirect, dorim sa fim primii cei care obtinem victoria atunci knd participam la competitia vietii...dar oaree uneori e bn sa fim primii dak uitam sa fim noi...?e bn sa fim primii dak uitam de unde am plekt...?

  RăspundețiȘtergere
 4. toti ne dorim sa fim primii...si atunci poate knd atingem prima frunza cazuta dintr-un copac...cand auzim primul gangavit al unui bebelus,kiar si atunci knd dorim sa ne obtinem un scop, trecand peste orice si poate facand rau altora chiar si indirect, dorim sa fim primii cei care obtinem victoria atunci knd participam la competitia vietii...dar oaree uneori e bn sa fim primii dak uitam sa fim noi...?e bn sa fim primii dak uitam de unde am plekt...?

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog