M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 15 aprilie 2008

| Chabu si-a facut blog |


Incepem.Gandim.Procesam.Si apoi scriem ce simtim, ce ne doare si ce vrem sa fie altfel.La fel face si Chabu o pustoaica de numai 16 ani care gandeste mai bine decat multe alte persoane.E mica dar ambitioasa, ii place sa fie laudata, dar uneori reuseste si singura.

In linii mari ii place sa fie apreciata pentru ceea ce face.Iar daca face totul cat mai bine e imposibil sa nu vrei sa te mandresti cu ea. E o artista a culorilor."Lucreaza" in pictura si imbina utilul cu placutul, adica scoala cu arta si uite asa iese o scolarita la (Liceul de Arte) Liceul de Arta .

Nu e de laudat ci doar de apreciat .Are talent si la facut poze, iar atunci cand poate scrie lucruri frumoase pe hartii care le pierde mai tarziu.I-am dat o idee si i-am sugerat sa-si faca blog....si si-a facut .

O poti citi la orice ora din zi sau din noapte si iti garantez ca nu te vei plictisi.Alaturi de ea ai sa traiesti momente de visare , de durere sau zambete ce iti intretin sufletul cat mai energic.

Numele Chabu vine dintr-o minunata carte care daca ai citit-o ai sa o stii altfel nu am sa ti-o spun....shhhhht...e secret...

Intra si citeste-o pe Chabu....o fata speciala in multe feluri.

Un comentariu:

  1. "Liceul de Arta", te rog, nu vrem sa ne confundam cu cei de la arte si meserii.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog