M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 5 iulie 2007

|Declaratie De Dragoste| |Atat De Simplu|


Uneori ma simt super singur…uneori am nevoie de tine…uneori ma gandesc ca orice s-ar intampla imi vei reveni in minte si nu am sa te pot scoate de acolo niciodata…si o viazta intreaga am sa incerc sa scap de tine …sa scap de obsesie…de ceva ce practic nu exista decat prin cuvant si nimik mai mult …ash vrea sa merg mai departe fara sa ma gandesc ca fara mine tu nu esti…iar fara tine intreaga lume nu va mai exista…sunt cuvinte soptite ce mi le aduk aminte doar atunci cand inchid ochii…atunci cand ma cuprinde visarea…cand orice vreau eu e posibil…atunci cand limita e sfarsitul vietii…iar iubirea nu se defineste in niste limite...totul e special in lumea asta..pana si firul de iarba are ceva frumos...dar tu esti cea mai speciala...esti singura care creezi sperantza...ce ai stiut in fiecare clipa sa ma inveti sa iubesc....iar eu am crezut ca te iubesc mai mult decat ash fi putut..dar u mi-ai aratat ca ma iubesti din tot sufletul tau si ca intre noi nu stau cateva vorbe...nu sta nici cerul nici pamantul...ci gravitam in jurul iubirii...totusi ne iubim ?



Am incetat sa cred ca exista iubirea adevarata...dar nu am incetat sa cred ca pot iubi cu adevarat...intr-un fel fara sens...viatza...iubirea..totul...doar tu si eu suntem adevarati..si oricine poate spune acelasi lucru despre noi...dar tu poti spune ?

Uneori ma sufoca amintirile...uneori ash vrea sa traiesc in lumea mea si sa ma trezesc intr-o zi ...si sa te pot privi tot mai profund...sa existe acea senzatie...acea dorintza ...eu te vreau...tu ma vrei...ne dorim sa fim mai aproape unul de celalat....dar eu cel mai mult imi doresc sa-ti spun Te IUBESC !!!





Sunt simple cuvinte ce-mi vin mereu in minte....sunt simple culori ce le amestec si dau peste altele mult mai interesante...dar pe tine nu te pot vedea simpla..nu te pot amesteca...nu te pot combina...pentru ca tu vrei sa fii iubita...dar oare eu de ce vreau mai mult ?

Pentru mine vocea ta e singura care imi aduce aminte de zambetul tau...de rasul tau....de tot ce inseamna unic...pentru ca tu esti unica !

Imi e de ajuns sa te mai vad o clipa...imi e de ajuns sa te mai sarut o data...imi e de ajuns sa-ti mai soptesc o singura data vorbe dulci....dar niciodata nu va fi de ajuns iubirea mea...desi eu... TE IUBESC !!!